Kräftskiva

Sitter och pratar med Sofia och inväntar Tina, ikväll ska vi mysa och äta kräftor och äggmackor. Tycker om mina fina tjejer! Hoppas ni också får en bra kväll, puss!

Tisdag

God morgon! Sitter just nu och äter på en omelette som kanske är den fulaste jag har gjort, men den smakade som en liten bit av himmelriketxD:p Idag skulle jag följa antons mamma och hälsa på den lilla hundvalpen som jag ska vara hundvakt åt, men det verkar bli någon annan dag så nu sitter jag påklädd och färdig även fast klockan inte är halv 12 än, vilket är väldigt bra gjort för att vara jag. Men jag kanske ska pallra mig ut då eftersom det är tydligen så man gör när det är bra väder och man är ledig. Tror jag.

Lunch

Macka med räkröra, äggmacka och avokado. Nomme.

PDOL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Då var PDOL över, har haft 3 grymma dagar med mycket alkohol,god mat och bra människor!:-) Nu blir det några lugna dagar så kroppen får vila upp sig, kan behövas! Och idag är det prick 3 veckor kvar tills Alanya!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ikväll

 
Vi har varit en sväng in på området, varit fula, skrattat, myst. Bra kväll, kommer sakna Emelie!

Mammas gata

Ännu en värdelös dag på jobbet, men imorn är det sista dagen. Tacka för det. Efter jobbet for jag hem till Anton och pussade lite på honom, och nu sitter jag och väntar på dinnah (dinner alltså men tyckte det lät häftigare att skriva med ett h:P) Ikväll ska jag vara med Emelie och Matilda, ska ge Emelie en jätte enorm kram eftersom hon far till USA i ett år på tisdag, känns sjukt. Kommer säkert klämma ur mig en tår, skulle inte förvåna mig. Men nu ska jag äta, heeeeej.
 

Tisdag

Räknar ner arbetesdagarna nu, så jävlajävla tråkigt. Snart är det över, wohoo! Idag åt jag middag med Tina och sen for vi till Jessica där vi myste på, gillar mina fina tjejer! Vi pratade om helgen och som jag längtar:-) PartajxD hehehe. Nä nu ska jag kika lite på vänner, puss!

Grisan

Fyfan för måndag, min livslust var väldigt låg imorse. Men måndagen avklararad och sista veckan påbörjad, är även ledig Fredag;-) Har nyss varit på grisberget och gått med mamma, körde intervaller i backarna så benen är ganska döda nu, skönt! Nu ska jag duscha och sen skjutsa farmor:-) Ha en bra kväll!
loveyou

Bra kväll

Mycket bra kväll med bra människor!
 
 
 

cheers

Hade en supermysig kväll igår på stugan med jättegod mat och en massa prat! Nu sitter jag hos Linda och fixar mig och har korkat upp lite lättxD:P och på ett tag far jag till jessan där mina flickor är och några bois, trevlittt. Hoppas på en bra kväll vilket jag tror det kommer bli, kjamisar

Efterlängtad helg

 
Äntligen helg, känns riktigt bra!! Dock har dagen gått snabbt, har varit på utflykt och klappat på hästar och tuppar. Nu har jag nyss duchat och ska fixa mig lite, sen far jag och Anton ut på stugan och äter middag där resten av familjen är + min moster och hennes man:-) Ska bli väldigt kul att träffa dom igen, längesen sist! Men nu ska jag hoppa i nå kläder, hoppas ni också får en bra kväll:-) och imorn är det fest hos jessan med mina flickor:p:P sen beachpartyxD känns häftigt på nå sätt^^,xD
 
 
 

One step at the time

Städar rummer för fullt, eftersom det såg alldels för äckligt ut. Annars så är jag väldigt trött. har haft världens tråkigaste dag på jobbet. Suttit i en soffa från 9 tills vi slutade halv 3. Värdelöst, hade lika gärna kunna varit hemma, vi gör ingenting vettigt där. Förhoppningsvis blir det roligare imorgon när vi ska till badhusparken eller hamnviken:-) Nu ska jag fortsätta städa och sen far jag till Hanna och hänger, hade!:-)

Onsdag

Bra dag, nu ska jag och Anton lägga oss. Godnatt:-)
 
 

Nodo

Bra dag på jobbet, men har bränt mig eftersom vi satt ute i solen och drack saft nästan hela dagen. Sen när jag slutat for jag hem till Anton och sov, var helt död. När jag vaknade igen så ångrade jag mig att jag ens la mig ner från första början för jag blev bara ännu tröttare. Meeen jag pallrade mig iväg till nodo för att äta middag och mysa med Jessan och Tina, och det blev muy trevligt! Nu är jag dock äckligt mätt och ångrar att jag åt cheesecaken men det var då gott iallafall så det är helt enkelt smällar man får ta!
 
 
 
 
 

Gomiddag

Laxpasta. Nomme.

Storstädning

Storstädar huset för fullt, sen far jag och hälsar på min fina syster! Love you

happy

Kom nyss hem från Linda och Dennis, gör så lite som möjligt. Ser lite tv, dricker lite saft och tar det lugnt. Ska fixa middag snart. For ut på stugan idag och hälsade på mamma och pappa, saknar dom lite ibland när jag bor hemma själv. Annars så försöker jag hitta motivationen för att stiga upp och jobba imorgon, så förbannat jävla tråkigt. Också har Anton semester de 2 veckor som jag jobbar, bra planering:-)

Onsdag

Otroligt utslitande dag på jobbet. Jag och Lisa bakade fram till 11, sen satt vi ute och grillade korv och fikade till 12 och sen låg vi och såg tv resten av dagen. Vi kommer gå in i väggen så hårt som vi arbetar;-) Och eftersom Anton var väldigt smart och stängde av mitt alarm imorse så var jag nära att försova mig, meen jag hann. Men nu ska jag dö i soffan ett tag, skulle lätt kunna somna nu.

trött

Var död när väckaren ringde imorse. Har inte gjort ett dugg på jobbet, sett film med en tant som trodde att hon var min farmor så jag fick heta Stina nästan hela dagen. Ojojoj, dom kan verkligen virra till det, men vissa e söta. Nu ska jag börja laga mat eftersom Ante_cool_boy_p12 kommer hit och äter, han glider bara in på ett bananskal den killen. Nämen alltså, vi hörz sen:P:p
Måste tydligen också äta det här ett par dagar, himla trevligt alltså

Min helg

Spelat kubb, fått alldeles för många myggbett, skrattat, festat med klassen, festat med mina finaste, pussat på min fina pojke, ätit god mat hos Ida, träffat bra människor, sovit länge. Har haft en väldigt bra helg! Nu ska jag se film med Anton, sen skrov till middag. Bra söndag! Ha det så bra:-)
 

what to wear

Kanske är det för att jag är tjej, eller så är jag bara konstig. Men jag kan aldrig bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Nu snackar vi verkligen i-landsproblem alltså.. Lutar dock mot det här. Meen då kommer alla frågor- Blir det för kallt? Kommer myggorna äta upp mig? Vill jag ha shorts? Asså ge dig Josefine, du är så lejd. Okej vi kör på det här, kanske.
 

Friday

Klassfezt idag, fett taggad:PxD Ska fara hem från Anton nu och fixa lite grejer, sen ska jag nog till Ida och fixa mig och äta med hon, jullan och sofia:-) Längesen jag träffade dom, blir kul! Sen drar vi mot norrfjärden, wheei. Saknar min klass så himla myckte, låg och tittade på gamla videos igår och dog av skratt. 

Next to you

Har gjort alldeles för lite idag, legat halvdöd på soffan. Kliar fortfarande. Skjut mig. För att göra min dag lite bättre så for jag in till stan och kom hem med två toppar, skulle egentligen köpa en bikini men hittade ingen snygg. Ikväll ska jag göra väldigt lite, sova tidigt och hoppas på att få sova ikväll. Nu ska jag äta en hamburgare, hade.
 

Sömnlös

Har sovit en timma inatt, har väldigt mycket fuck life känsla idag. När Anton for på jobbet imorse så var jag fortfarande vaken, somnade 8 och vaknade 9. Så en timmas sömn, wei. Min förbannade bränna har kliat utav bara fan. Skulle egentligen till badhusparken och sola med Sofia, Sofia ö och Regina ida, men inte att jag ska vara ute i någon sol idag inte. No way. 
Annars så längatar jag till våran klassfest imorn, saknar alla så himla mycket!

ajaj

Mitt bröst och min mage. Ajaj, kommer sova gott inatt.

Today

Har hängt i Böle idag hos Tina. Vi har legat ute hela dagen och pratat och spelat kort, och jag har bränt mig sjuuuuukt mycket. Hela min kropp är röd, dock fått lite färg också! Men som det kliar. Men Förhoppningsvis kanske jag blir lite brun när det röda har lagt sig. Ikväll hänger jag med Tina och Amanda, vad vi hittar på får vi se! Nu ska jag fixa maat och sen träna. Kommer bli tungt i den här värmen.

+

Hade en mysig kväll igår på södra med mina tjejer, dom är så bra. Vaknde för ett ganska bra tag sen eftersom Antons idiot till granne bestämmer sig för att klippa gräset varje morgon och börjar där vid halv 10. JAG TROR INTE ATT DET HINNER VÄXA SÅ MYCKET UNDER NATTEN. Lite så känner jag. Men nu ska jag bege mig mot böle för att hänga med Tina, ha en bra dag:-)
 

-

Ikväll ska jag och några av mina fina tjejer hänga på södra hamn, kan ju bli norra hamn också. Det vet vi inte än, vi är lite "wild and crazy" så att säga. Vi planerar inte, utan far dit vinden tar oss. Vi fångar dagen och gör det bästa av den. Lite så vi gör det, ganska fantastiskt. Vet egentligen inte vad jag snackar om. Låter bra iallafall, kanske. Sen ikväll så far jag och sover hos Anton, inte för att jag tror att han är vaken eftersom han jobbar. Men sover han så väcker jag honom med ett stenhårt slag i magen, nää så dum skulle jag aldrig vara. Men kanske en puss. Tror han skulle uppskatta det mer, men då gissar jag bara. Ha en bra kväll!

Byxdress

 
Köpte en byxdress förra veckan som jag tycker är jätte söt. Synd bara att det inte är min typ av klädstil. Kanske dumt köp. Får ta och tvinga på mig den någon dag. Annars kommer jag ta med mig den till Alanya. Känns kanske mer passande att ha där. Vilka i-landsproblem jag har alltså.

Dåligt med rubriker

Vaknade för ett tag sen, sitter just nu och äter Kesella och hallon som är bland det godaste som finns. Ska snart fara hem och om vädret är nog bra så lägger jag mig ute och solar, har inte varit ut än så vet inte om det är varmt eller kallt. Om jag ska ligga ute måste det vara stekande sol annars gör jag hellre någonting annat! Sen ikväll hänger jag med Sofia och kanske någon fler, blir braa:-) Hejdoo
 

Laserlight

Skulle egentligen bara gå med Bobby, men det var så helveeeetes mycket mygg så det blev en springtur istället! Efter att ha sprungit uppför flera branta backar så var vi helt slut, men skönt var det efteråt:-) Dock skönare att springa själv eftersom hundfan ska stanna och lukta hela tiden, tur bobban e söt annars hade jag blivit arg.
 

nyvaken

Ligger hos Anton och har nyss vaknat, jag sover alldeles för mycket timmar om nätterna.. Kommer vara helt död när jobbet drar igång. Tänkte ta och äta nå frukost och sen bädda sängen, eftersom jag är en så fantastisk flickvän så gör jag sånt innan jag far hem. Och sen ska jag höra med Linda om jag får hämta Bobby och gå ut och gå med honom i skogen, hoppas det. Annars måste jag nog fara hem och städa mitt rum, har skjutit upp det alldeles för länge nu. Men det ger ingenting att städa eftersom det ändå blir lika stökigt direkt. Det är så trist. Och justja, Ice age 4 var jätte bra. Dog i skratt några gånger.

Ice age 4

Ikväll hänger jag med Tina och Jessica, vi ska gå på bio och jag har verkligen höga förväntningar på Ice age 4. Är den dålig så gråter jag. Men nu ska jag först till Anton och äta, ha en bja kväll!