nyårsafton.

Nu har jag och Felicia nyss vaknat, vi väntar på våran skjuts hem, och som jag äta då. Min mage kurrar som om den aldrig har fått mat förut. Sen blir det att börja tagga inför ikväll, kommer bli grymt kul!

Vi ska vara hos Elin och laga mat och felicia har köpt några partyspel, kommer bli great! Om jag inte skriver nå mer ikväll så får ni hade bra!:-)


you are not alone.

Varit på stan idag, igen. Köpte ett par fotbolls strumpor och vanliga svarta strumpbyxor. Har nyss gjort mig en smoothie och ligger och ser idol från 2005 som går på repris på tv. pinsamt är rätta ordet, dom kan verkligen inte sjunga. Min pappa som är tondöv skulle faktiskt kunna göra det bättre, och då är det illa;-) haha.

ska snart på gymmmmmmträning, kommer gå tungt eftersom jag har världens träningsverk. Sen ska jag och Felicia till lägenheten och sova där, mysigt!

when a man loves a women.

sitter och ser when a man loves a women och den är så grymt bra. mer än en tår har runnit. Ska se klart filmen och sen ska jag sova, blir stan imorn med jennifer och jag ska inte köpa någonting, tror jag.


slänger in lite sommarbilder!












kan hålla på att lägga upp bilder hur länge som helst, men fan vad jag vill ha sommar nu! det är så mycket bättre än vintern.


slingning.

Nu ska jag fara in till stan och slingar håret, vi hoppas på ett bra resultat!

Puls


sovgott

Kom nyss hem från bion,och filmen var grymt bra! Nu väntar sängen och imorgon blir det in till stan för jag har tid hos frissan klockan 2. ska färga håret,blir rött denna gång. eller så inte.. Nä det blir slingning, hur resultaten blir är ju en annan sak, men det får vi ta då. pusshei!


bio.

Kom hem från träningen för ett tag sen, 21 idioten, och sen styrketräning på det, så lite jobbigt i benen var det, men ändå så grymt skönt efteråt:-) Ska gå i duschen nu och sen blir det att fara på bio med mina babes! Vi ska se avatar i 3d, har höga förväntningar eftersom att många har sagt att den är grym.


brist på fantasi.

Träningen gick verkligen inte bra, benen var sega och jag var alldeles för trött. Kom hem,hoppade i duschen, la mig i sängen och såg film, och här har jag legat de senaste två timmarna:-)

Ska inte vara uppe länge idag, ska möta upp syrran imorgon för en lunch på stan, och det gillar vi! sovgott.


världens bästa.


burn,baby burn.

Har nyss sett "livet enligt rosa" haha! och fyfan vad wille är söt, blir lika kär varje gång jag ser filmen. Linda och Bobby är här nu, och jag har saknat sötkorven jätte mycket ( och då menar jag Bobby, inte Linda ) hehe.

Ska börja tagga för träningen nu. längtar!


sweeeeeet

lite av de saker jag fick










Några av mina julklappar. Fick även 3000 kr,rikskuponger värda 1480 kr,paradis chokladask, en röd jacka,adidas underställ (tröja&byxa),vantar, och lite småsaker. ska även få nya fotbollsskor.

söndag.

vaknade kvart i 3 idag! blev chokad när jag såg vad klockan var, haha. Ska kanske göra mig plättar, om jag orkar, och det kommer jag inte göra. annars så har jag träning ikväll,underbart!




övertrött.

Ligger framför tvn och gör inte allt för mycket, ögonen svider och ryggen värker, kanske dags att sova nu? Men jag orkar inte gå och tvätta bort sminket och göra mig klar,jag har verkligen stora problem..

Men nu säger jag iallfall godnatt, sovgott:-)


när man inte kan sova.

1.En bild på dig.
2.En bild på dig i en annan hårfärg.
3.En bild på dig och en familje medlem.
4.En bild på dig och en barndoms vän.
5.En bild på dig och ditt ex.
6.En bild på dig när du är utomlans.
7.En bild på dig när du är liten.
8.En bild på dig där du är oseriös.
9.En bild på dig sen i sommras.
10.En bild på dig och en vän som du var med mycket förut.
11.En bild på dig när du är på skolan.
12.En bild på någon som gör dig glad.
13.En bild på någon som du älskar.
14.En bild på någon du tycker är snyggast.
15.En bild på någon som du tycker om.


En bild på dig.

En bild på dig i en annan hårfärg.

En bild på dig och en familje medlem.

En bild på dig och en barndoms vän.

En bild på dig och ditt ex.

En bild på dig när du är utomlans.

En bild på dig när du är liten.

En bild på dig där du är oseriös.

En bild på dig sen i sommras.

En bild på dig och en vän som du var med mycket förut.

En bild på dig när du är på skolan.

En bild på någon som gör dig glad.

En bild på någon som du älskar.

En bild på någon du tycker är snyggast.

En bild på någon som du tycker om.


myskväll.

Sitter och väntar på maten, potatisgratäng och fläskfilé. gott! Sen ska jag gå ungefär 50 långa meter till Felicia och vara med henne, vi ska se film och inte göra allt för mycket, men precis vad jag behöver. en myskväll. Är grymt trött,kunde inte sova inatt. också klev ju jag och amanda upp 7!

I skellefteå köpte jag 2 koftor,2 tröjor och lite saker till håret. bilder kanske kommer, men det har ni ju hört förut;-) haha


skellefteå.

Ligger och ser film i min nybäddade säng, amanda har tur som får sova i det! Klockan är 11, alltså inte sent, men vi ska till skellefteå imorgon och måste därför upp tidigt eftersom att bussen går då:-)

så vi säger sovgott nu, pusshei!


så här dagen efter.

Har inte gjort mycket idag,städat rummet,ätit,gått till ok,ätit lite mer. bara roliga saker!.. Amanda kommer iallfall hit på ett tag och vi ska väll inte göra allt för mycket,men vem vet. Imorgon far vi iallfall till skellefteå, och som jag ska köpa kläder! hoppas jag,vill jag, om jag hittar såklart.

Bilder på mina julklappar kan komma upp här, om jag är riktigt snäll och har orken såklart:-)



love it.

Har haft världens mysigaste julafton. Felicia kom förbi också och lämnade mina paket, och nöjd blev jag. tack babe! Vi var iallfall hos farmor och vi var väldigt mycket folk, 5 småbarn som ville spela spel heeela tiden, men vi gillar det!:-) Jag är hur nöjd som helst med mina julklappar,fick allt jag ville ha.

Paradis chokladask.Rikskuponger värda 1480 kr. Navelsmycke,olika örhängen.olika halsband.adidas värmebyxor och tröja.min älskade jacka.hummel kofta.adidas kofta. presentkort hos frisören.4200 kr. vantar.armband. + lite andra saker. jag är riktigt nöjd!



julafton.

Julafton, som jag har längtat. Har nyss ätit frukost och jag och Linda ska snart öppna våra paket i strumpan. Vi får alltid en paradis chokladask och en till present. Sen ska vi fixa oss och efter det blir det att gå till farmor där hela våran släkt kommer vara, ganska så mycket folk säger jag bara!

Ligger och ser- babe,den modiga lilla grisen nu. kung! haha



dan före dopparedan.

Jag har nyss kommit hem från träningen, nu har vi ätit tacos och ska snart börja spela spel:-) vi har köpt godis, och annat gott och ikväll blir det bara en myskväll familjen. och för er som vill veta så längtar jag som ett liten barn till imorgon! haha


innan träningen


julgodis.

Nu har jag bakat klart de sista julgodisarna, och gott blev det. Sitter och pratar med Linda och mamma nu och dricker smoothie:-) Ska slå på tvn och se några hey baberiba avsnitt, och sen blir det träning. pusshei






tar en paus från baket

Ta din mobil och gå på inkorgen. Blunda sen och scrolla ner, släpp efter ett tag och se vad som blir. Ta de och skriv som svar på frågorna.




1. vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

allt failar för oss nu!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Bien;-)


3. vad är det första du skulle säga om din kompis blir påkörd av en buss?

Jaha,det var ju synd det:)




 4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Inte jag,men sanna ska dit:)




 5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Yes,om du vågar;-)


6. vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Ser du oth?:)



 7. vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?  


kommer du?:)




8. vad vill du höra mest av allt?

Hej,vad gör du?:)





9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Visst lilla gumman:-)




 10. Din romantiska replik?

Men tänkte om du hade farit;-) ville följa och se:) haha




 11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

är ju död!




 12 . vad skulle du vilja säga är det bästa du vet?

Vi kommer typ på 5 min:)


Långa nätter.

Julspexet var jättebra,speciellt det sista;-) haha. Efter det for jag och Felicia på stan,jag hittade igenting! förstår inte vars felet är, men som sagt, bara bra att pengarna finns kvar. Felicia hade blivit utelåst när vi kom hem så hon åt hos oss och var hos oss ett ganska bra tag tills jag skulle på träning, då följde hon med mamma och pappa, haha hon är som deras tredje barn;-)

Nu sitter jag nyduschad hemma hos jullan och lyssnar på musik, vi ska snart vandra upp på preem och hyra film. Sen blir det en lugn myskväll:-)


Julspex.

kom hem från Jennifer för ett tag sen, vi pratade om det mesta och gjorde inte allt för mycket. Men kul att vara med henne igen, det var så längesen sist!

Imorgon ska jag och se julspex i hortlax, och sen när mina homies skämmer ut sig;-) hehe. ska möta upp Felicia och frida där också och se med dom:-)


snö.

Snön har bara öst ner i natt, och tur är det! ingen jul utan snö. Men träningen var mindre kul, vi sprang 40 min i djupsnö, ganska så jobbgt i benen:-) Känner att jag kommer ha träningsverk imorgon.




julturnering.

Ja, turneringen kunde väll ha gått bättre. men man kan inte alltid vara bäst ;-) haha. Var förbi min söta farmor efter skolan och fick mig ganska så mycket fika, men jag klagar inte!

Ligger och taggar inför träningen, springning ute! fyfan.

sweet dreams or a beutiful nightmare.

sett tv de senaste 3 timmarna, ätit alldeles för mycket, och varit på lite halv konstigt humör. Så har ungefär min söndagskväll sett ut, alla är ju nästan likadana. Men Linda och Bobby kom så det gjorde det hela bättre.

Nu ska jag iallfall sova, börjar 12 imorgon och sen har vi 2 matcher (julturnering) sen slutar vi!




har man kul så har man.

Om dig
1. Fullständigt namn? - Josefine Pettersson
2. Ålder? - 15
3. Vart bor du? - Degeränget
4. Färg på ditt hus? -  Gult
5. Hus eller lägenhet? - Hus
6. Klass? - 9an
7. Vilket år tar du studenten? - 2013,om nu felicia har rätt!
8. När gick du upp i morse? - halv 11 typ
9. När ska du sova? - På ett tag
10. Vad har du ätit idag? - middag och en smootie
11. Dagens klädsel? - kofta och mjukis
12. Dagens smink? - inget
13. Dagens roligaste? - Jennifer

Socialt:
14. Har du många vänner? - Alldeles tillräckligt
15. Har du ovänner? - Inte vad jag vet
16. Vem chattade du med senast? - Jennifer
17. Har du pojk-/flickvän? - nei
18. Vem pratade du med sist? - öga mot öga? Linda
19. Vem fick du senast sms ifrån? - Julia

Favorit:
20. Film? - Har flera
21. Låt? - Har så många olika
22. Mat? - Fläskfilé och potatisgratäng.
23. Dryck? - Saft typ,haha
24. Färg? - Olika
25. Stad? - Göteborg
26. Land? - Sverie,tror jag?
27. Ämne i skolan? - Svenska och Idrott
28. Människa? - mina babes

Senaste:

29. Gången du shoppade? - Igår,bara småsaker
30. Gången du bakade? - förra veckan
31. Gången du stulit något? - aldrig
32. Gången du rökte? - Jag röker inte
33. Gången du drack? - ganska så längesen
34. Personen du kramade? - Mamma
35. Gången du pussade någon? - Idag, mami
36. Personen du dampade på? - Måste ha varit längesen,för kommer inte ihåg
37. Personen du bråkade med? - Vet inte här heller
38. Personen du blev ovän med? - Och inte här heller.
39. Gången du fick skrattattack? - för ungefär 10 min sen
40. Personen du snackade i tel med? - Linda
41. Gången du grät ? - Idag,dock av skratt
42. Gången du var kåt? - varje dag,hela dagen!!
43. Personen du sa snygg till - Jag vet faktiskt inte.


Antingen eller:
44. Svart eller vitt? - det beror på
45. Hund eller katt? - hund,katter kan vara läskiga;>
46. Ute eller hemma? - beror också på
47. Tvspel eller datorspel? - dator
48. Singel eller upptagen? - Båda är bra, men hellre upptagen
49.. Lunarstorm, msn eller playahead? - antagligen msn
50.. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad,annars blir det inte! haha
51. Blont eller svart hår? - spelar ingen roll
52. Har du blåa ögon eller bruna? - blå gröna typ.53. Choklad eller lakrits? - choklad
54. Coca cola eller fanta? - ibland cola,ibland fanta.
55. Pizza eller kebab? - pizza, hatar kebab
56. Randigt eller prickigt? - randigt
57. Blatte eller svenne? - svenne
58. Älska eller bli älskad? - båda
59. Leva eller dö? - leva
60. Vänner eller familj? - Båda!

Antal:
61. Personer du älskar? - bara dom som betyder mest.
62. Personer du hatar? - hatar ingen
63. Glassar du ätit på en dag? -  alldeles för många, jag älskar glass.
64. Gånger du haft minnesluckor? -  typ aldrig
65. Gånger du varit hög? - aldrig.
66. Personer du saknar just nu? - ingen nu längre.
67. Gånger ditt hjärta brustit? - en gång

Vem:

69. Kommer du inte överens med? - ingen jag kommer på nu.
70. Vill du kyssa nu? - har en lista som är ganska så lång! eller så inte
71. Ska du träffa imorgon? - alla på skolan,alla på träningen, sen jennifer:-)
72. Sjöng du senast för? - Mamma
73. Skickade du senast gb till i pea? - aldrig
74. Spelade du tvspel med senast? - Ingen aning,kan ha varit hos marcus för typ år sen? haha
75. Vill du ta med på resa nu? - vem som helst,bara vi far!
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen
77. Förtjänar att dö? - ingen
78. Är söt? - det är många det
79. Vill du sova jämsides med i natt? - ingen speciell

Vad:
80. Gör dig glad? - Mina vänner och familj. dom är världens bästa
81. Gör dig ledsen? - när man har förväntat sig saker också blir det ingenting av det
82. Vill du helst göra nu? - lägga mig under täcket och se film
83. Önskar du att du slapp göra? - städa klart rummet
84. Vill du ha nu? - sommar!
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - för det mesta så önskar jag mig pengar
86. Längtar du till? - Jul & Nyår
87. Tycker du om dina betyg? - är jätte nöjd
88. Ångrar du i ditt liv? - ingenting som jag ångrar jätte mycket
89. Är det bästa som hänt dig? - finns mycket

Vad tycker du om

90. Rökare? - Jag skulle aldrig göra det, men det är inget fel på dom som gör det:-)
91. Bråk? - onödigt
92. Killar? - är de bra killar så gillar jag dom.
93. tjejer?- finns bra,finns dåliga. men jag känner bara dom bästa.
94. Skola? - kanske inte det roligaste
95. Framtid? - gilla!

Övrigt:
96. Är du kär? - Nej det är jag inte
97. Hur lång är du? - 166 kanske? ingen aning faktiskt
98. Första tanken när du vaknade? - åh,trodde klockan var mer
99. Sista tanken när du somnade? - no idea
100. Hur mycket är klockan nu? - 22:18

en alldeles för vanlig söndag.

Jag och amanda for till gymmet och tränade imorse, och skönt var det efteråt! Sen for jag till julia och vi gjorde inte allt för mycket, hade massage och nu är alla mina knutar borta,iallafall för ett tag:-)

Ligger och ser one tree hill nu och sen ska jag städa lite i rummet, vilket behövs.


stan.

kom nyss hem från stan med sanna, inga påsar följde med:( Hittade verkligen ingenting jag ville ha! Men då har jag bara mer pengar efter jul, sweeet.


pentryt.

väntar på att pappa ska komma hem med middag från pentryt till mig och Linda, är sjukt hungrig! har inte ätit något på hela dagen:( haha

pokerface


sweet. jag trodde inte han skulle kunna sjunga,

25 sanningar.

1. Jag älskar att ha kolsvart i rummet när jag ska sova.
2. Vindruvor och Melon är min favorit frukt.
3. Jag har bra betyg i skolan.
4. Jag är antingen jätteglad eller jättearg, det finns inget mellanläge.
5. Jag har många vänner.
6. Jag är en jätte dålig förlorare.
7. Jag älskar fotboll.
8. Jag har scenskräck.
9. Jag är livrädd för spindlar, och då menar jag livrädd!
10. Jag hatar färgglada och mönstrade sockar.
11. Jag älskar min familj.
12. Jag skrattar ibland så jag börjar gråta,det händer ganska ofta.
13. Jag äter sällan godis, varför vet jag inte.
14. Jag ska gå barn och fritid, det har jag alltid velat.
15. Jag älskar glass och choklad.
16. Jag älskar sommaren.
17. Jag är envis.
18. Jag är inte med någon från min skola, har velat byta hur länge som helst.
19. Jag har aldrig brytit ett ben.
20. Jag är nästan aldrig sjuk.
21. Jag skämmer ganska ofta ut mig själv, ibland med flit,ibland inte.
22. Jag är inte lik någon i min familj.
23. Jag hatar när folk skriker, speciellt tjejer.
24. Jag sjunger alltid när jag är själv.
25. Jag blir sällan sur,men när jag jag blir det så märker man det direkt.

litet.


Lucia.

Nobelmiddag.


Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer.

slutade 12 idag,och vi har inte haft en seriös lekton typ. Vi har haft tävlingar på alla 3, och mitt lag har vunnit alla! Tur det,eftersom jag verkligen är en jätte dålig förlorare;-) haha.

Måste bara skriva att vi hade boxning på gympan idag, och det var inte kul! Min träningsverk var inte att leka med.

en sån där lista

SEX/KÄRLEK

1: Är du singel nu:
Ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta: Ja
3. Är du redo o satsa på ett förhållande nu: jo
4. Har du en kk: Haha nej
5. Har du kört oskyddat nångång: Nej
6. Har du playat någon nångång: jo..
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig: Inte ångrat precis men
8. Har du någon kille/tjej på g nu: nepp
9. Haft sex på fyllan: Nej
10. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det: Ja
11. Sparat något från ett gammalt/sista förhållande/förhållandet: Nej
12. Somnat gråtande pga kärleken: Jo det har jag.
13. Varit på en blind date: haha nej!
14. Har din pojkvän/flickvän sårat dig någon gång: Ja

FAMILJ/BOENDE
1. Är dina föräldrar skilda:
Nej
2. Har du några syskon och isåfall vad:  Världens bästa storasyster!
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa: nej
4. Bor du i lägenhet: nej
5. Har du eget rum: Ja
6. Har du olika tapeter: Ja
7. Har du gjort i ordning ditt rum: Jo det har jag.
8. Har du en tv i ditt rum: Japp
9. Stor eller liten säng: 120 cm
10. Har du dator på ditt rum: bärbar,så ja

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän:
jag har två som är hur bra som helst.
2. Är du ofta med dina vänner:  nästan varje dag, träningar och helgen
3. Vad leker ni när ni träffas: oftast leker vi mamma,pappa, barn.
4. Bästa minnet med en vän: det jag kommer ihåg mest är när jag var i kåbdalis med emelie. Men jag har ganska så många men felicia också.
5. Vilken är din äldsta vän som du känt längst: Felicia.
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar: jo,det tycker oftast att jag är ganska så ful. men det är sånt som man får ta;-) dom är likadana själv så.. haha
7. Har du bråkat med din bästa vän: nej
8. När hade ni olika meningar senast: nog händer det.
9. Hur längesen var det du träffade en av dom som betyder mest: Idag
10. Har du alltid kul med dina vänner: jo,typ

SISTA SOM
1. Du fick en puss av: 
mami
2. Sov med dig i din säng: amanda
3. Du delade ett riktigt skratt med: Elin tror jag. skolan blir roligare då
4. Du gick på bio med: Julia
5. Du höll i handen med: Amanda, vi gjorde en övning på träningen. haha
6. Du gick på stan med: Linda
7. Du delade en pizza med: Äter så sällan det,så vet inte riktigt
8. Du ringde: Pappa
9. Ringde dig: Milla
10. Skicka ett sms till dig: Amanda
11. Du kramade: Mamma


when the stars go blue.

Jag hade alldeles för rätt igår när jag sa att jag skulle ha träningsverk, jag har hur ont som helst idag! kan knappt sätta mig. Ikväll händer inte allt för mycket, ska bara ta det lugnt och så:-)

Jag vill ha lov nu!


I got a feeling.

har haft träning ikväll, och jobbigt var det! det värker redan i armarna, och har jag inte träningsverk imorgon så är någonting fel.ska städa rummet nu eftersom att man knappt ser golvet längre pga alla kläder. och jag hatar att ha stökigt omkring mig, så nu blir det städning:-) pusshei!


tredje advent.

vaknat,ätit våfflor, sett film,pluggat. Det är ungefär allt som jag har gjort idag. Jätte kul att veta förstår jag. Om ni håller på att anteckna nu ska kan ni även skriva att jag har ont i ryggen:-) Jag har träning på en timma typ, tills dess ska jag skriva lite på mitt so arbete, som jag snart är klar med. skönt! inge mer plugg innan jul:)



en sån här är bara ett måste för mig varje år;-)


Lördag.

Igår lagade jag och amanda mat hos henne, och gott blev det! Sen kom det lite folk. Orkar inte skriva så mycket mer:-)







simply the best.

vaknade halv 12, klev upp och såg vänner ett tag tills mamma kom hem. När hon kom hem bakade vi pepparkakor och dom blev grymt bra! har ätit ganska så mycket, både deg och pepperkakor;-)




Luciatåg.

Idag hade vi Luciatåg och det gick bra,efter skolan så for jag in till stan och mötte Linda. köpte bara lite småsaker, inte allt för mycket pengar spenderades:-)

Nu klär vi julgranen,lyssnar på julmusik, äter knäck. julstämningen är på hög nivå!


nobelmiddag.

jag har varit på skolan från halv 9 till halv 7 idag, eftersom att vi har haft nobelmiddag idag. och sista halvtimmen ville jag verkligen hem,jag är trött som fan och har ont i magen.

kan gilla att jag ska ut och springa med julia nu, fast jag skulle helst bara vilja lägga mig under täcket och sova. men för Julias skull så ska jag försöka hålla humöret uppe, och inte bli så sur som jag kan bli ibland;-)


jude law


 så jävla snygg!


grattis pappa!


rubrik.

slutade klockan 12 idag, och resten av veckan är jätte slapp. imorgon har vi inga lektioner vi ska bara laga mat hela dagen för vi har nobelmiddag efter skolan, och på fredag har vi Lucia och sen slutar vi typ;-) så det känns bra! väntar på att mamma ska komma hem så jag kan äta, och efter det har jag träning:)

Inte bra, jag tror att jag har blivit allergisk mot Bobby :-(




hide and seek.

Jag gick och la mig klockan 9 igår och ändå är jag trött, förstår inte hur jag kan vara det. Lite senare blir det träning och hoppas det går bra, men mitt knä har börjat göra ont igen, så hoppas det inte blir likadant som förut.

Nu ska jag skiva klart mitt so arbete, sen har vi ingenting mer i skolan innan jul. tror jag;-)




som jag hade dig förut.


det är dags att lägga på,men att stanna känns så rätt.


Mitt i allt så ska man räcka till.

När jag kom hem så värmde jag en kopp varm choklad och åt pepparkakor, satte på några vänner avsnitt och bara tog det lugnt, riktigt skönt:-) inget plugg i veckan, det känns bra!

17 dagar kvar till julafton!


mys.

ligger i sängen och ser one tree hill, mamma har nyss bakat knäck så jag äter både det och pepparkakor. jävligt gott! kvällen kommer fortsätta med filmer, vaknade 11 men är ändå trött. inte bra:-)



Söndag.

Jag vaknade av att pappa låg och såg Mamma Mia, och han måste ju ha haft det högsta ljudet för jag hörde varje ord dom sa. nu ska jag snart äta lite, och lite senare blir det fara till Pontus, får se vilka som mer ska dit:-)

Igår hos Milla så hyrde vi film och åt ganska så mycket, jag hade ont i magen senare på kvällen. haha! men det var jätte kul att vara med henne igen, jag hade verkligen saknat henne:-)


long time ago.

sitter hos milla och kollar igenom en massa bilder, vilka minnen!






lördag.

kom hem med en påse från stan idag, och det var till mamma. Nu är alla julklappar köpta, förutom till felicia men jag vet redan vad hon ska få:-) så det känns bra.

Ikväll skulle vi egentligen vara lite folk men det blev lite tjorv så jag far till Milla som det var bestämt från början,och det ska bli kul!


<3


stan.

det var mycket folk igår hos jim och jag hade ganska så kul! mer orkar jag inte skriva;-)

jag vaknade för ett tag sen och ska hoppa in i duschen nu, sen blir det stan med felicia. Ikväll kommer Milla hit, som jag har saknat henne! vi får se vad vi hittar på, alltid blir det något:-)

och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt.

Sitter och äter choklad och bara tar det lugnt, känns riktigt skönt med fredag idag!:-)  lite senare blir det träning och efter det bär det av till Jim där det kommer vara lite folk.  Det suger med träning på en fredag men det är bara tillfälligt tror jag,hoppas verkligen det. nu ska jag snart börja med middag, har inte ätit någonting förutom en macka imorse.

jag och mamma julpyntade igår, så nu är allt mysigt här hemma. jag har världens julstämning!


ny design.

felicia har fixat nu desing,bra det! var så less på min gamla:-)



Vi har känt varandra hela livet, och även fast vi har våra stunder ifrån varandra så betyder du ändå lika mycket!

sämst.

Nu har mitt sura humör kommit på besök, och det är inte att leka med.


when you get what you want, but not what you need.

ligger på golvet och ser tv med linda medans bobby håller på att dra av mig allt hår och bita mig i kinderna, inte alls skönt! ska plugga lite engelska och bara ta det lugnt. vi har träning ikväll klockan 9 så efter den blir det hem och sova. kan älska att det är fredag imorgon:-)


men så hemskt.

haha asså vad säger man?

 


lista lånad av jennie

Dig själv
Dig själv för länge sen
Dig själv skrattande
Någon du tycker om
Någon du saknar
Den du senast fick sms av
Den du senast skrev på msn med
Den du senast ringde
Den du alltid har roligt med
Den du tycker är snyggast
Den du tycker är snällast
Den sista bilden på mottagna filer



dig själv.

dig själv för länge sen.

dig själv skrattande.

någon du tycker om.

någon du saknar.

den du senast fick sms av.

den du senast skrev på msn med.

Den du senast ringde.

Den du alltid har roligt med.

Den du tycker är snyggast.

Den du tycker är snällast.

sista bilden på mottagna filer.

"det ska låta så fel att det blir rätt,och när du tror att det är rätt,då är det faktiskt fel"

kom hem från skolan ungefär vid 3. jag,elin,jesper,mattias och jimmy satt kvar ett litet tag eftersom vi var tvungna att vänta på bussen. men kul var det, vi har fixat lite saker till nobelmiddagen, klistrad och klippt:-)

nu sitter jag och väntar på maten och skriver ett so arbete, inte sådär jätte roligt:)



Tisdag.

Skoldagen har gått snabbt, ganska kul faktiskt? helt sjukt så mycket som jag skrattat:-) Allt blev ännu bättre eftersom att jag fick 2 mvg idag, känns skönt! nu ska jag snart fara på fotbollsmöte och sen blir det kanske att plugga lite, och se tv. hadebra, puss!