-

Blev förbannad imorse när jag såg hur mycket det hade snöat. Så gick ut i tofflor och pappas stora NCC jacka och borstade bort snön från bilen. Kallt var det. Sen for jag och Hanna på spinning + core, riktigt skönt med morgonträning:-) och vi belönade oss med våfflor efteråt! Nu ska vi ta det lugnt och sen ikväll ska vi på styrkemix!:-) hurtiga tjejer!


Mys i böle

Har varit hos Jennifer idag och fick träffa sötaste Svea! Det måste vara världens snällaste bebis:-) Nu sitter jag hos Tina och äter morötter och dipp och ser tv:-) snart dubbelavsnitt av jersey shore, wää!! Ha en bra kväll:-)


Dagen än så länge


Read all about it

Hade en mysig kväll med fina tjejer igår, vi gjorde fruktsallad och pratade. Matilda for hem för hon fick magsjuka så jag ber till gud att hon inte hann att smitta mig! Imorse gjorde jag och Anton gofrukost och sen for vi ut och körde lite bil:-) ikväll ska jag umgås med Hanna, kanske Lars och Anton också:-) så himla skönt att det är lov, njuter!


Lördag

Myst med min Hanna hela dagen, åt en god lunch och sen for vi hem till henne och var så där fula som bara vi kan;-) Nu väntar jag på mat och efter det ska jag gå över till Matilda, sen ikväll hänger vi med Hanna V och några tjejer:-)


det här med rubriker

Mysig kväll igår och filmen var riktigt bra! Nu ska jag hoppa i nå kläder och sen fara iväg till stan med min fina Hanna. Lite lunch och sånt där, men det är ju faktiskt Lördag så vi är värd det;-) Annars dåå, vill ta fram dunjackan nu för jag håller på att frysa ihjäl på kvällarna, bor man i Norrland så gör man. Vill även att det ska komma lite mer snö, gillar det, och det blir så mysigt och ljusare. Så gud, släng ner lite snö va? tack på förhand. Nä men nu ska jag göra mig klar så inte Hanna behöver vänta allt för länge på mig:-)
 

Efterlängtat lov

Skrev historieprovet imorse som gick galant, hade ett långt hål och en tråkig nk lektion. Men nu har jag lov! Så himla skönt:-) inviger lovet på bästa sätt- en gomiddag på thai och nya bond på bio tillsammans med Jocke och Matilda:-) sen ska jag ha en riktigt lång sovmorgon imorgon, ha en bra kväll!


händerna mot himlen

Vidrigaste skoldagen är över nu, tacka för det. Hatar våra torsdagar mer än vad hatar hostmedicin och torra apelsiner. Då fattar ni mitt hat alltså. Imorgon är det historieprov och det känns ganska bra, men man vet aldrig förrens man sitter där med provet framför sig. Men oavsett hur det går imorgon så ska jag vara så jävla nöjd eftersom vi får lov sen. Nu ska jag snart äta god lax med mammas hemmagjorda citronsås, mums! Men först ska jag gå och prata lite med min pappa som nyss kom hem från akuten, gallan som spökat igen. Och just nu är han lite lullig nu av alla mediciner, nice dude! Ha en bra torsdag finisar:-)

Standard onsdag.

Skrev ett inlägg igår, men det ville tydligen inte publiseras såg jag nu. Nämen okej, fine. Har nyss varit och ätit middag med Hanna V som har blivit lite av en standard för oss, men det är så mysigt. Få prata av sig om allt möjligt, så man kan fara hem och plugga sen utan att känna att man har 1000 saker i skallen man vill dela med sig av. Nu tänkte jag ta tag i plugget, men det vore så mycket enklare om jag inte hade en rygg som värkte. Kan knappt sitta utan att det gör ont, måste kolla upp det. Tur jag har en pojkvän som är grym på att massera, synd bara att det inte hjälper. Men nu ska jag sätta igång, ha en bra kväll:-)

Then and now.

Fick träffa världens sötaste Bobby idag, pussade lite på han fast han var mer intresserad av mat än av mig. Annars så har jag pluggat och nu ska jag träna, sen ska jag fara till världens finaste kille!:-)


we are young.

Satt och kollade på instagram och hamnade på en bild på Jennifers och Calles lilla flicka, ögongodis säger jag bara. Ska och hälsa på de nyblivna föräldrarna och nytillskottet nästa vecka då vi har lov, eftersom vi har historiaprov i veckan så ska jag lägga all min övriga tid på det så jag verkligen kan känna mig nöjd då Fredagen kommer. Men idag har varit en bra dag än så länge, har fått skratta gott åt barnen och en ville även flytta hem till mig. Välkommen säger jag bara, hon kan krypa ner mellan mig och Anton. Fast kanske inte.

En helt vanlig måndag

Var nära att försova mig idag eftersom jag råkade stänga av alarmet. Men som tur är så drömde jag att jag försov mig så jag hann iväg till praktiken utan att behöva stressa allt för mycket, tur det, för att behöva stressa på morgonen förstör hela dagen anser jag. Nu ska jag dricka en tekopp och sen ha Engelska med barnen, ha en bra måndag allihopa!:-)


Riktigt bra kväll!

Tack tjejer för en grym kväll!
 

Skålar för Cajsa ikväll!


Myser

x-factor, godis, mys, prat, skratt, helt ok kväll med jessan, hanna och tina:-) fina tjejer!


18 år i staden!

Idag är ingen vanlig dag för det är Cajsas födelseda, hurra hurra hurra! Världens finaste, roligaste, trevligaste, modigaste, starkaste och snyggaste Cajsa blir 18 år idag.Synd om dom som inte är vän med dig, för du är så otroligt bra. Älskar din humor, din lejdhet och din ärlighet. Du e fin du! Hoppas du får en bra kväll tjejen och imorgon ska vi skåla bara för dig, det är du värd. Grattis!<3

Kötta


Nybakat


Today

Bra dag än så länge, fick mig en liten sovmorgon också:-) drömde en äcklig dröm att jag skulle dödas av hells angels ledaren för att jag hade svikit dom (jag hade valt fel iphone skal i en tävlig) låter jätte töntigt men det var väldigt obehagligt. Så nä jag vände mig om för att gosa och krama med Anton så låg han helt fel så jag fick inget medlidande därifrån..fakk. Iallafall, nu ska jag snart iväg och möta upp Hanna v på stan för prat och lite sånt:-)


Pluggar

Och äter piggelin som jag egentligen inte ens tycker om.


När vi blir ett, med tid och rum.

Ett par nya skor och lite underkläder kom jag hem med idag, nöjd! Det var väll inte meningen att skorna skulle följa med, men dom stor och tittade på mig så gulligt där i hyllorna så de förjänade att följa med hem till degan. Har så himla ont i huvudet, så ikväll blir det en tidig kväll! Skulle egentligen på styrkemix idag som både jag och Hanna var supertaggad på, men nä då ställer dom in passet. Tack för den. Så får köra intervaller på träningscykeln istället, inte alls lika kul men ändå. Men nu ska jag äta och sen plugga, ses!

Good morning

Fast jag vet inte om den är så jävla god, trött som ett svin och jag ville bara hålla andan och kväva mig imorse när det där förbannade alarmet ringde. Tur kidsen har halv dag idag så jag slutar halv 12:-) sen ska jag möta upp min fina syster på stan! Nu ska jag gå och låsa upp klassrummet och bli attackerad av kramar;-) puss!


Jag skrattar idag

Lånar reggans bilder från i Lördags för lite utfyllnad av detta inlägg, tack på förhand snygging! Spännande dag på praktiken idag, eller iallafall för småttingarna eftersom det fick ställa frågor om blommor och bin till mig en hel lektion. Sexualkunskap alltså, tack för att jag fick den lektionen.. Men eftersom det bara var jag och barnen så var det faktiskt ganska kul;-) Blev mycket frågor om mig och Anton, men något sånt svarade jag inte på. En vanlig fråga förutom de dirtygaste frågorna var "Men asså hur vet man om man är tillsammans om man inte frågar chans?" haha sötisar. Nu ska jag städa mitt rum och sen plugga, ses snyggingar
 

Söndag

Riktig bra kväll igår, mådde förjävligt imorse när jag vaknade men det gick över tillslut:-) ligger just nu hos Hanna och myser och äter godis, har blivit en standard varje söndag! Nu ska vi fortsätta chilla och prata, ha en bra söndag finisar!


Taken 2

Bio med hanna och petra!:-)


Fyra

 
 
Lite pics från idag, andra bilden är på min klubba som jag sög jätte länge på tills den blev sådär tiny. Fett stolt asså. Veckans jobbigaste dag är nu avklarad, dock för att fredagen är lika vidrig men vi slutar iallafall lite tidigare då, hela 40 minuter. Så awsåm. Nu ska jag snart iväg på spinning + core med Hanna och efter det ska jag titta igenom Nkn en sista gång, kommer kännas skönt när det där fanskapet till prov är bortgjort! Nog för att vi har ett sånt prov nästa vecka också, men det tar vi tag i då!

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.

Åt middag med fina Hanna V på lyktan idag, drack latte och satt och pratade ett bra tag! Nu har jag skrivit klart engelskauppgiften som ska in imorgon. Nu hade jag tänkt träna och se grey's, så underbart fint program! Helt omöjligt att inte gråta när jag ser det:-) annars så känns det surt att fara på skolan imorgon, vill vara på praktiken! Kommer sakna mina goa kids!


Before the worst

Kom nyss hem efter att ha varit och tränat styrkemix med Hanna, jobbigt och roligt så det kan ju inte bli bättre!:-) Nu sitter jag och ser på svenska hollywoodfruar, helt ok det med! Idag var jag och hälsade på min söta farmor som blev 77 år, pigg och alert tant det där! annars då, börjar 10 imorgon eftersom barnen har musik första timmen. Så ska njuta av att få ligga kvar i sängen medans Anton far på jobbet;-) så jävla evil jag är alltså, helt badasss.


Utan dina andetag.

 
Första praktikdagen avklarad, åh vad jag har saknat mina söta kids. Stannade kvar efter att jag slutat för att trösta en ledsen tjej som hade fått omprov för första gången. Hon grät och grät och grät och grät, ja ni fattar va. Men efter ett x antal kramar så torkade hon tårarna tillslut. Och en pojke gjorde min dag när han sa första lektionen "Josefine jag har längtat varje dag och natt på att du ska komma. Det har pirrat i magen varje minut." världens sötaste. Har haft en bra måndag, och mys och middag på nodo med Tina gjorde den inte sämre:-)

-

Var barnvakt igår, hanna höll mig sällskap men annars var jag själv med tjejerna och vovven. Men cash is king och dom är hur söta som helst:-) nu har jag nyss kommit hem efter att ha varit med anton, vi tog en lång och mysig sovmorgon:-) nu ska jag äta hemmagjord glass och se film med min mami och papi, ha en bra söndag!:-)


Beauty.

 

Friday

Äntligen Fredag, äntligen äntligen. Ikväll ska jag på bio med Hanna, lite manligt sällskap också eller vad man ska kalla dom. Men först en god middag, lite sovande kanske och en riktigt varmt dusch! Fryser i sinne, väldigt underligt att jag gör det eftersom det är tropisk sommarvärme utanför dörren. Annars så har den här skoldagen gått riktigt fort, tur våra fredagar kan göra det ibland också. Såg världens finaste film på Engelskan idag, fällde en tår. Men nu ska jag kika runt på bloggar och vara allmänt tjejig, ses!
 
Jag och Cajsabajsa idag

Take that rage, put it on a page, take the page to the stage, blow the roof off the place.

 
Känns så himla skönt att vi har gjort bort det mesta i skolan, och att praktiken börjar på måndag. All den där pressen och stressen som har legat på mina axlar är borta. Nu ska jag iväg på spinning+core med finaste Hanna, ska slita så hårt som det går! Men först far jag till henne och hänger lite, ganska trevligt sådär! Fredag imorgon också, humöret är på topp och inte mycket som kan få mig på dåligt humör nu:-)

Halv 8 hos mig.

Kort skoldag, blev bjuden på fika av våran lärare, lunchade med Matilda, Hanna och Isabel och sen for jag hem och sov lite:-) jobbig dag alltså.. Nu sitter jag och ser på halv 8 hos mig och sen ska jag skriva lite engelska och sen ta det så lugnt som det bara går! Peace


Tisdag

Gått skola, pussat på min kille, hängt med Hanna, tränat på korpen och nu ska jag hoppa i duschen och sen somna bredvid min älskling! Bra Tisdag ändå:-) ska även bli bättre på att blogga nu "men livet kom emellan" som william spetz skulle ha sagt! Pöss


If you could see me now

Beställt en ny säng idag, äckligt himla skön och 40 cm större. Nog för att jag och Anton ryms gott och väl, men det är bra att ha en stor säng när jag är arg på honom så jag kan ligga så långt bort från honom som möjligt, heh. Det är en continental säng så jag kommer sova helvetes gott! Nu ska jag iallfall plugga lite och sen träna till x factor, kan aldrig få nog av sådana program! Ha en bra måndag peeps, även fast det känns förjävligt att helgen är över.