Sleep tight

Då var det torsdag igen, och alltså fråga Olle dokumentären igen. Lika bra som vanligt men lika pinsamt också. Anton är den enda kille jag skulle våga se det här med, jag brukar bli alldels för generad. Och ibland blir jag fortfarande lika generad, men han är van;-) Fredag imorgon och kanske fest, återstår att se;-) Hoppas jag blir mer sugen imorgon, för just nu känns det inte alls så! Men sov gott på er, natti:-)

No one is worth you tears, but when you find someone who is he won’t make you cry.

Imorse var värsta morgonen på länge, längesen jag var så trött. Trodde min dag skulle suga, bara tråkiga lektioner och lång dag. Men när jag fick tillbaka mitt arbete som jag mailade in igår nyss och blev mycket mer än nöjd så blev min dag genast lite bättre:-) Har ett sånt flyt i skolan nu och jag ääääälsk he. Man får en helt annan motivation till att sätta till att plugga eller skriva ett arbete. Nu hade jag tänkt skala en apelsin eftersom jag tyckte att sova var waaay mycket viktigare än frukost. Dumt val så här i efterhand, men det är ju lätt att vara efterklok!
tyckte den här vovven var ganska söt.

22:21

Tränade ikväll, det var sköönt! När jag kom hem hade mamma gjort i ordning ägg och kräfstjärtar så det satt fint efteråt:-) Nu ska jag och Anton hoppa i säng och sova, men måste först se klart lite Geordie shore. VAD GÖR DOM? dom skämmer bara ut sig. Kom tillbaka jersey shore, lite så känner jag nu. Nämen, skola imorgon. Ses

Frukost

Det där satt grymt bra i magen. Och mår även bra idag! Skönt att slippa det där illamåendet. Har skrivit klart ännu en uppgift nu och känner att allt går som på räls, skönt att ha den känslan ibland:-) Sittar just nu och tittar ut genom fönstret och ser hur det är grått och snö faller (wöö poetiskt) nä men det gör att jag längtar ännu mer till Turkiet! Jag har så mycket att se fram emot:-)

uttråkad

Har väldigt tråkigt, jag blev till och med sugen på att skriva ett skolarbete och då är det verkligen någonting fel.. Så nu har jag skrivit klart ett och mailat in och nu ska jag fortsätta på ett annat, känns fel att vara i så bra tid men what to do. Annars så är jag trött, fan vad tråkigt inlägg det här blev. Vad gör jag ens? Sluta förhelvete. Meen mitt liv kan ju inte alltid vara så intressantxD Annars då, vill baka. Baaaaaaaaka. Men ingen hinner ju äta upp allt innan det blir gammalt så får nog vänta ett tag. Ska iallfall få baka en fet chokladtårta till på lördag:-) Yääs. Nämen vi hojres va, ses.
Reggans bild från i helgen I think. Eller alltså jag vet ju att det var från i helgen, så gone var jag inte. Men kommer inte ihåg ifall det var hennes. Heh.

Lite panik sådär

Idag är en sån där dag när jag har panik över allting. Över studenten, hur allting kommer bli efteråt. Kommer jag få jobb? kommer jag vara pank? måste jag vara tvungen att gå på storgatan och sälja mig själv? nä inte riktigt men typ. Stressar upp mig över att inte veta hur det kommer bli. Jag vet att det alltid löser sig och att jag inte kommer bo på gatan direkt, men det skrämmer mig hur nära studenten är. Ena studen vill jag springa ut i en vit klänning nu, och andra så är jag så sjukt avis på er som nyss började ettan på strömbacka för ni har tid på er att förbereda er. Behöver en kram. Komsi Anton

God morgon

“How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.”

Sunday

Mådde bra imorse när jag vaknade, så jag och Anton kokade varm choklad (läs jag) och for ut och körde skoter. Vi gjorde ett stopp och grillade korv, cozy day!

Lördag

Mycket bra kväll hos Tina igår, sen for vi till Kalles och jag fick dansa med den nyblivna 18 åringen!
 
 

Bra start på dagen

Helt okej frukost.

Gårdagen

Med en jätte god middag i magen så for jag på bio med mina tjejer och såg EGO, den var jätte bra! Jag brukar inte vara så mycket för bio, blir ofta så rastlös och vill gå därifrån. Men den här var värd att se:-) Sen så brukar jag tycka vissa svenska filmer är så fula.. men inte det heller! Iallafall, kvällen avsutades bredvid min pojke

Between the raindrops

Kom nyss hem från korpen, det gick väldigt dåligt. Ingen energi alls och hade ingen lust att göra någinting. Någonting positivt är att det är Fredag imorgon, då blir det gomiddag och biomys. Kan bli mycket bra:-) Ikväll ska vi se fråga Olle dokumentären, jag har missat att det har börjat om men nu så! Annars då, räknar ner till studenten och längtar!

I want to hide the truth, I want to shelter you.

Mådde inte alls bra imorse när jag vaknade, var kallsvettig och mådde jätte illa. Kämpade mig igenom första lektionen där vi gjorde hjärt & lugnräddning på en docka. Trodde jag skulle spy efteråt, var helt slut. hoppas jag inte blir sjuk. Annars så har även denna dag varit helt värdelös, vi gör ingenting. Nu ska jag försöka få i mig lite lunch, och sen skriva lite på ett arbete, pöss.

I love our love

For på stan efter skolan en snabbis och fyndade 2 linnen, en ring och ett par örhängen. Skulle ta kort på det och lägga ut, eftersom jag ska vara en sån där superbra bloggerska, men eftersom de inte alls blev lika snygga på bild så sket jag i det. Lägger i stället ut en helt makalös snygg bild på mina energibars som jag nyss bakade, nyttiga och goda och perfekt att äta mellan träningspass:-) Nu ska jag städa min svinstia till rum hade jag tänkt!
Fast insåg nu att det här inte heller gjorde sig så bra på bild, men det var faktiskt tasty! Skära upp i mindre bitar också ett glas mjölk #win.

Demons

Tränat på bra idag, oj vad det är skönt efter. När jag kom hem så hade mamma bakat bröd, och att få det efter ett lång träningspass är inte helt fel:-) Nu ska jag och Ante_skateboard krypa ner i sängen och se Tom Sawyers äventyr, skulle egentligen ha läst boken men mitt psyke är inte nog starkt. Hatar att läsa böcker, speciellt de som är jätte dåliga och som man blir tvingade att läsa av lärare. Så nä, film istället! Sleep tight
 

2013-01-21

Måndagen avklarad, lika slapp som alltid. När jag kom hem där vid 11 så var jag inte alls hungrig. Men för att få något i magen så skalade jag lite räkor och gjorde min räkröra. Damn, den är så god. Nu ska jag fixa klart en sak och sen så ska jag fara och handla, för att vara lite snäll sådär mot mamma:-)
 

Kärlek på menyn

 
Har gjort väldigt lite idag, men det har varit väldigt skönt. Borde ha skrivit lite på ett arbete, men sket i det och bakade istället! #yolo typ. Ska fortsätta se Kärlek på menyn nu, ganska mysig film faktiskt. Måndag imorgon, varför går helgerna så himla fort? En mycket bra men obesvarad fråga mina läsare. Natti och hoppas ni sover gotteligott.
 
 
 
 
 
 

Turn your lights down low

Har nyss kommit hem från en mysig kväll hos Jocke och Matilda, de bjöd på väldigt mumsig mat:-) Nu lockar sängen fruktansvärt mycket, är helt död efter dagens skoterkörning (åkning för min del men iallafall) Och ser förövrigt att ungefär hela Piteå verkar festa, men kan verkligen inte säga att jag är avundsjuk. Meen hoppas ni har kul dudes och att ni mår förjävligt imorn;-) Hehe

Lördag

Jag har haft så himla kul idag, har glömt bort hur himla roligt det var att åka skoter. Vi for ut imorse med Crille och Agnes och körde, sen stannade vi till vid en kåta och grillade korv och sen körde vi lite mer:-) Som jag sa till Anton, det här är ju mycket roligare än att springa runt på stan. Men som jag kommer ha träningsvärk imorgon, är så himla mör i kroppen nu efter att ha suttit och spänt mig och hållt i mig hårt. Mycket bra dag:-)

Du har väckt upp det jag trott var dött

Hanna levererade stort, damn så god maten var. Och den tjejen säger att hon inte kan laga mat, vet inte riktigt hur hon tänkte där.. Iallafall, mitt humör ändrades totalt när jag kom hem. Kände en enorm frustration och ilska över något som jag egentligen inte kunde sätta fingret på. Så när jag låg där som mest ledsen och ensammen så kom min pojk in från ingenstans och tröstade mig, inte en sekund för sent. Nu sitter jag här och ska krypa till sängs, imorgon ska vi ut på en skotertur:-) Längtar!
 
'

Underbara fredag

Dagen har varit seg, kanske för att jag väntade på skolan i 3 timmar för att ha en lektion som skulle vara drygt 2 timmar meeen den blev bara 40 min. Så ångrade starkt att jag inte for hem:-) men nu är det helg iallfall och det känns mycket bra. Idag är det sista omgången av halv 8 hos mig och det är Hanna som står för födan;-) ha en bra kväll, för det ska jag ha med mina tjejer! Fyller ut inlägget med en bild på en söt Bea:-)


Klok brud den där Marilyn

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.” 
 
“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.” 

From this moment

Aerobic var väldigt roligt, fick verkligen skratta och de där 45 minuterna rann snabbt iväg. Tyckte dock inte det var så jätte jobbigt, men ska absolut prova det igen! Just nu ser jag Jersey shore och väntar på att Anton ska duscha klart så han kan komma och krypa upp sådär mysigt bakom mig som bara han kan. Fredag imorgon, oj så underbart! Sleep tight.

Vidriga Torsdag

Den här Torsdagen har gått väldigt snabbt även fast det är den vidrigaste dagen på hela veckan, hatar den verkligen mer än typ mensvärk och allt, till och med mer än räkor som har bajssträngen kvar. Mötte upp Hanna V för en lunch på lyktan idag, den där ceasarsalladen måste vara skapad av gud själv! Nu sitter jag mätt i magen och försöker tagga upp till aerobic. Men hur kan man tagga upp när det enda man tänker på är att man kommer skämma ut sig själv inför de andra som säkert har varit på passet flera gånger..Men tur jag kan bjuda på mig själv då;-) I am gonna shake that ass like fucking Shakira!! Typ så. Jaja #kuggaupp #aldrigvila #pepp #muskler visst är det så man ska tagga? ja dåså, hade!:-)

Give your heart a break

Tackar Sofia H för den nya bloggdesignen, det är så himla mycket roligare att blogga nu när den är tillfixad. Så tack finis! Nu ska jag bli en bättre och förhoppningsvis roligare bloggerska. Har haft en jätte bra dag idag som har innehållt träning i gymmet och styrkemix, älskar när det går lätt att träna! Så dagen var hur bra som helst ändå fram tills jag fick smset där det stod att den fina hunden på bilden ovanför inte finns länge, fina fina Jessie som inte ens blev 11 månader. Det var henne som jag och Anton hade 2 veckor i somras, och sen har jag vaktat henne till och från. Jag har aldrig tidigare blivit så där "berörd" av en hund, men hon var alltid så glad och man blev glad när man träffade henne. Verkligen synd.

Impossible

Ännu en lugn skoldag, och sista lektionen så lyssnade vi på en föreläsning om några som hade varit i Indien. Intressant och man inser då hur bra man verkligen har det, förstår hur mycket en sån där resa kan beröra en. Nu väntar jag på att mina cupcakes ska bli klara, tänkte vara gullig och baka till min fina klass när jag ändå var baksugen:-) Annars så har jag träningsvärk idag, yes! Att sätta sig ner är ganska plågsamt, men det ska kännas när man kör styrke för första gången på länge:-)

Nöjd

Bokade studentresa idag, typ! Allt är klart nu iallafall och det känns så himla bra, kommer bli grymt! Har även varit och hälsat på Jennifer och Svea och efter det for jag till syster:-) idag har jag varit sjukt duktig med träningen, har jag inte träningsvärk imorgon är något allvarligt fel. Mötte upp Hanna och körde 20 min på crosstrainer som uppvärmning, sen körde vi ben i gymmet och lite andra övningar och efter det gick vi på core. Efter det var jag död, men jag stannade kvar och körde styrkemix. Så har tränat drygt 3 timmar idag och jag är död nu, men otroligt nöjd. Nu ska jag äta äggmacka och dö i soffan. Ha en bra kväll dudes:-)


Dåligt humör

Dåligt humör, stressad av att behöva välja. Skippade träningen ikväll och bäddade ner mig istället, hade ingen lust alls. Och känner man så är det lika bra att skippa det. Tur Anton var här och kramade mig, han sa ingenting alls nästan, men bara att han kramar mig gör mig på så mycket bättre humör. Typ kär eller nåååå. Redovisningen gick på tal om något helt annat jätte bra! Awesome. Nu ska jag se klart vänner, krypa ner under filten igen och mysa. Pöss bye.

Sleepy

Blev väldigt besviken på styrkemixen och den andra instruktören, så jävla tråkigt pass! Vill ha tillbaka den andra, cooooome baaaaaaaaack!! Typ. Men då vet vi det, imorgon prövar jag på aerobic. Och det ska bli satans kul att se hur det går, lär ju garanterat vara sämst av alla eftersom alla verkar ha varit med flera gånger och kan passen. Lycka till Josefine, försök att inte skämma ut dig allt för mycket. Planen är att hålla sig i bakrunden och inte dra blickar till sig, hoppas det funkar! jajaja sov gott peeps

Let her go

Otroligt lugn dag idag också,  08.10-11.05! #win. Och våran mentor hade dukat upp ett frukostbord när vi kom imorse så vi fick mätta våra magar, hon kan vara gullig ibland alltså!:-) Nu ska jag göra en powerpoint till redovisningen imorgon och sen ska jag städa mitt rum. Oj så mycket roligt. Och sen bär det av på första styrkemix passet på länge, hoppas det är lika kul som alltid men får se ifall den nya instruktören är lika bra:-)

Baka baka liten kaka

hade tråkigt ikväll så bakade ännu lite mer, tur jag har en pojkvän som gillar att fika när jag själv inte får äta dom. Hehe. Nu ska jag fortsätta se svenska hollywoodfruar, älskar att det är tillbaka;-)


Då var vi igång igen

Första skoldagen är avklarad och det känns faktiskt helt okej, inte allt för hemskt. Jag skulle ljuga om jag sa att det var kul, men värre skulle det absolut kunnat vara. Jag fick träffa världens finaste klass som jag har längtat efter också började vi med en dag som har väldigt slappa lektioner. Nu kära 94or (och även ni andra som tar studenten i år) så är det bara att räkna ner, för snart är det vi som springer ut genom dörrarna och skriker av lycka. Ah vad jag längtar, det börjar pirra som bara den i magen. Nu ska jag göra väldigt lite hade jag tänkt, och sen far jag till Anton där det bjuds på taco. Nomme.

End of the break

Har varit med jennifer idag, vi lunchade på stan också gick vi runt och kollade lite. Fick även pussa på sötaste Svea som är så härlig och skrattar så nycket!:-) nu har jag nyss ätit och ska gå till Matilda där jag ska vara med henne och Hanna B:-) bra avslut på ett jätte bra lov!


Forever future

Sov 11 timmar inatt men ändå var jag jätte sliten när jag vaknade, som att jag inte hade någon energi alls i kroppen. Så idag har jag tagit det jätte lugnt, skulle egentligen vara med Matilda men kände att jag inte skulle vara så roligt sällskap så kanske tar en date med henne imorn:-) och imorgon är även sista lediga dagen, känns jobbigt att inte ha sovmorgon nå mer men det blir kul att träffa min klass:-) dom är bäst! nu ska jag titta klart på jersey shore, hade braaa:-)


Här kommer natten

Maten var god igår, och kvällen var bra med mina fina tjejer! Idag har jag bakat, åh vad det är kul! Älskar bakboken som jag fick av Antons päron:-) idag så har jag även varit och grattat min fina syster som fyller 22 idag:-) mysig dag och älskar att det är som en fredag idag eftersom vi är lediga på måndag:-) wei.


Good day

Lunchade på lyktan med Tina idag, satt fint! Och nu sitter jag på chiliköket med jessan och tina och ska äta, lyxar till det idag helt enkelt! Sen myser vi hos jessan resten av kvällen:-)


halv 8 hos mig


Tina leverade trots allt på halv 8 hos mig även fast jag hade mina tvivel. När vi kom hem så skulle jag och Hanna ha sleepover, men det slutade med att Anton anslöt också så alla vi låg och myste;-) En bra gårkväll med nästan alla mina favoriter!


Onsdag

Har sovit väldigt dåligt inatt, låg och tänkte på allt och ingenting alldeles för länge igår. Hade för mycket energi, och ville inte alls sova. Men iallafall, idag har jag hälsat på min söta farmor och även varit in till stan och fixat lite grejer. Och fixade även en väldigt god förrätt, stark räkröra med vitlöksbröd:-) nomme! Imorn är det dags för halv 8 hos mig igen, denna gång är det Tinas tur, hon måste prestera!;-) Sovgott alla peeps (inte för att det är sovdags än för jag är ju så häftig och är uppe länge) men jag längtar för har renbäddat sängen #win.


Lite bilder från gårdagen

avslutade mitt år på bästa sätt!

Nyårsafton

Nyårsafton levde verkligen upp till alla mina förväntningar, jag hade så himla kul! Vi började ett gäng tjejer hos Hanna där vi åt middag, dansade, spelade spel och satt och pratade. Sen vid 11 tror jag, så begav jag och några andra tjejer oss till Anton där killarna var. Där var det också roligt och jag fick pussa på den absolut finaste killen på 12 slaget. Ibland kan jag börja undra varför just jag har förtjänat en sån där bra kille. Nu är det 2013 och allting säger att det kommer bli ett toppen år. Jag har världens bästa familj, pojkvän och vänner! Och jag tar ju även studenten, helt sick. Gott nytt år på er alla:-)