22:51

Unnade mig lite nya hårprodukter idag eftersom mitt hår har blivit så sjukt dåligt sen jag började plugga, all stress gör att håret inte alls är lika bra som förut..Trist.
Köpte även den här serveringsbrädan som var på rea, så nöjd!

Less på att vara sjuk.

Legat däckad på soffan hela dagen, ingen förbättring och jag är så less! Hunnit mysa lite med Viggo, försökte hålla avstånd eftersom jag är så förkyld men han är ju så galet söt att det är omöjligt! Nu ska jag basta och sen gör jag en tidig kväll, sova är ju bästa sättet att bli frisk på!
Älskade ni!

Det brinner i bröstet.

Hängde med Rickard, Jesper och Emelie igår, såg lite movie och sådäär:-) Har varit i luleå hela dagen och gjort bort en examination som gick superbra! Men imorgon blir jag hemma, har fått feber och förkylningen har inte blivit nå bättre. Så får försöka sova bort det här istället, hatar verkligen att vara sjuk.



Lördag.

Vaknade upp med sjukaste förkylningen, ont i halsen och ont i huvudet. Skulle egentligen och träna men det avbokade jag direkt och låg kvar i sängen istället. For in till stan och gjorde bort lite ärenden och kom hem med en t-shirt och två sjukt sköna träningströjor:-)

Sen for jag och pussade på viggen och nu ska jag snart börja göra mig klar, äter middag med Amanda på nodo ikväll och sen myser vi resten av kvällen:-)



Mitt lilla hjärta.



Helt okej middag.




Inleder helgen på bästa sätt.



Världens bästa.

Alltså dessa två människor, jag tror ingen förstår hur mycket kärlek jag hyser för dem. Min fina, lugna pappa som har tålamod som ingen annan och min söta mamma som har temperament som en latino kvinna. Men dom kompletterar varandra så bra och jag är så tacksam att de är just mina föräldrar. Vet ärligt inte vad jag skulle göra utan dem, men jag skulle utan tvekan vara helt lost. Mamma vet allt om mig, för henne berättar jag det där som jag inte riktigt vill prata med andra om. Hon är så klok och det är en trygghet att veta att det jag säger till henne stannar där. Hon är så genuint snäll och vill verkligen mitt bästa, sätter alltid andra före sig själv för att se till att dem har det bra. Pappa är en vuxen verson av mig när det kommer till humorn, vi har samma typ av humor och vi skrattar alltid åt samma saker. Vi är båda två lika lejda och jag älskar hur han gör spontana saker ibland som gör att man bara stannar upp och tänker "vafan är felet på dig?". Men hur oseriös han än är ibland så han har en fin och allvarlig sida också, den där överbeskyddande pappan som har tusen frågor när han ser att jag är ledsen. Han säger inte alltid vad jag vill höra, han säger som det är och vad han tycker om saker och ting. Båda två är som mina bästa vänner och jag är så tacksam för att jag har två öppna famnar att falla tillbaka i när jag är ledsen, finns ingen jag hellre gråter ut hos än hos dessa två.
 
 

Trött i huvudet.

Har suttit 6(!) jävla timmar med ett arbete idag, har en lätt huvudvärk nu och är så galet less men nu är det färdigt, så skönt!! Har varit ut en stund med mami och papi och damn vad skönt det är när solen är framme, magiskt att bo där vi bor. Nu ska jag pallra mig ut på en springtur, hoppas jag inte får ont i benhinnorna och fötterna den här gången. Det suger när kondisionen är bra men att man får ont, måste helt enkelt köpa nya skor:-)



American blueberry pancakes.

Lyxfrulle, nu väntas plugg hela dagen..

When we stand together.

Slutade halv 4 idag och när jag kom hem hade mamma lagat en gudomlig räkpasta, sjukt god. Ska snart iväg på ett H.I.T pass, har grymt ont i magen men hoppas jag kan köra ändå!:-)

What are you waiting for.

Äntligen landat i sängen och det känns som att jag kommer somna väldigt fort. Väckaren ringde klockan fem imorse och då var det bara stiga upp eftersom jag började halv sju i hortlax. Jättekul att få träffa kidsen men var så trött efteråt eftersom jag somnade vid två inatt (typiskt mig att inte kunna somna när jag vet att jag ska upp tidigt). När jag slutat for jag och hälsade på världens bästa Carin och sen for jag hem och sov i nästan två timmar, var helt lost när jag vaknade. Sen har jag pluggat och tränat bodypump, så nu känner jag att enerin är slut för idag..natti!

Börjar halv nio imorgon så det blir ju som sovmorgon:-) woopwoop

Måndag.

Måndag igen, känns inte ens lite kul. Har så sjukt mycket i skolan i veckan att jag bara vill gråta. Klockan ringde 7 imorse, då var det dags för tre timmars föreläsning, och den var lika ointressant som vanligt. Sen har jag varit förbi sjukhuset, apoteket, jag har handlat och snart ska jag in till stan igen och fixa lite andra ärenden. Vill göra bort allt sånt där tråkigt idag så jag kan fokusera på skolan resten av veckan.

Idag äter jag middag med favvo amanda och sen åker jag på tabata, man får försöka klämma in en date när det passar:-) Men nu ska jag försöka få det här arbetet klart så jag kan släppa det sen.

Helgerna är alldeles för korta.

Åt middag och hängde med Rickard, Emelie och Jesper igår. Grillpremiär för min del och det satt såå fint i magen. Imorse bjöd jag grabben på våfflor och det var inte jätte äckligt det heller;-) 

Älskar även vädret som har kommit nu, man kan ju nästan sitta ute i kortärmat utan att frysa, hoppas det fortsätter så här:-) 



Världsklass.

Timmar av surr, massa skratt, lite vin och lite dans. Jättebra kväll med världens bästa tjejer!

Fredag.

Idag har jag varit på bodypump, så sjuuukt bra och roligt pass när både Johanna och Åse höll i det! Jag som har hatat bodypump förut men jag måste nog ta och ändra mig. Sen for jag förbi Linda och pussade på Viggo, älsklingskillen! 

Nu har jag och Amanda nyss ätit pizza och nu inväntar vi tjejerna för lite mys:-)



Vad jag bryr mig om nu.

Landar i soffan med en kopp te och två mackor med den godaste skinkan i hela väääärlden, typ. Här ska jag ligga resten av kvällen. Tabatapasset ikväll tog verkligen död på mig och mina ben är helt slut, men känslan äger ändå:-)

Ganska så jätte less.

Suttit i möte, städat, lagat lunch och diskat- bara funnyfunny grejer hela dagen. Har precis landat i soffan igen och nu ska jag försöka skriva klart det här förbannade arbetet. Är verkligen i stort behov av sommarlov nu, inte för att jag kommer vara ledig eftersom jag kommer vara i Kiruna och jobba men jag måste verkligen få slippa skolan ett tag.
 

Even when I was flat broke, you made me feel like a million bucks.

Alarmet ringde klockan 7 idag som alla andra dagar den här veckan, och jag är lika död som alltid. Gasade hem fort eftersom mitt möte började 8. Det var klart vid 11, då vinkade jag av mina päron som drar till Paris till på söndag. Kommer bli tyst här hemma men såå skönt att få vara helt själv, lööv it. Sen så har jag suttit och skrivit på ett arbete i 3 timmar, har kommit en bit på vägen men är inte klar än..har någon timma kvar på det.
 
Ska ta och fixa mig nå middag och sen åker jag på korpen och tränar lite H.I.T, älskar verkligen att träna när man har så mycket i skolan:-) Det hjälper mot stressen, att man får tänka på någonting annat ett tag.
 
 

Lucky.

Fick precis veta att jag klarade senaste tentan jag skrev och idag kom äntligen all litteratur till kursen, så nu kan jag börja med arbetena och förhoppningsvis släpper den där klumpen i magen och all stress lite iallafall..

Tisdag.

Unnade mig en gofrukost i form av mangosmoothie och mandelplättar imorse, bra start på denna tisdag och bra uppladdning inför styrkemix med Åse. Kom nyss hem därifrån, ska göra mig något att äta och ska även pröva göra chailatte som mamma har köpt hem. Hoppas det är gott:-) Sen ska jag försöka få lite plugg gjort!

Iittala-Gynning.

Städat ur skåpen i min stuga och ställt in mina glas, koppar och vinglas. Älskar som sagt fint porslin!



Ny vecka igen.

Klev upp klockan 7 och gasade hem
eftersom vi hade möte kl 8..så trött men det är ändå skönt att vara uppe i tid:-) Har hunnit städa, köra en tvättmaskin, diska och göra mina goda chiapuddingar:-) löööv them! Ska möta upp mamma vid halv tre för att handla så jag inte svälter när de åker till Paris på onsdag (för risken för att det skulle ske är ju så stor). Förutom stressen att all litteratur till kursen inte har kommit och att mitt ögonlock är
svullet och gör jätteont så är livet rätt så fint! Men skulle älska om jag kunde sätta igång med alla skolarbeten som måste göras..



Födelsedagsmiddag.

Den blev såå lyckad, helt klart det godaste köttet jag ätit på väldigt länge. Aldrig tillagat rådjur förut, men det ska jag absolut göra igen!:-)

Drömmen.

Jag är avundsjuk på människorna som
bor här, ingen aning vem det är men jag är iallafall sjukt avis. 

Effortless.

Igår satt jag i föreläsning i några timmar, sen lunchade jag med en efterlängtad Amanda och den rensade jag min garderob och städade i min stuga lite. Hatar att rensa kläder, får sån separationsångest;-) Igår fick vi äntligen lamellerna uppsatta så nu kan vi vara inomhus när det är soligt utan att dö av värmeslag och bli bländad typ..grymt!



Do more of what makes you happy.

Igår hängde jag med Sofia och Hanna efter träningen, kul att få hinna träffa Sofia lite innan hon åker tillbaka till Umeå. Idag vaknade jag upp med en vidrig huvudvärk och illamående men efter lite huvudvärkstabletter och vila i ett mörkt rum så känns det lite bättre. Ska möta upp amanda för en lunch och sen står plugg på schemat resten av dagen. Ikväll ska jag nog hänga med Hanna, lars och Rickard:-) En bra torsdag!
 

Nedräkning.

Älskar att jag har världens bästa och roligaste vänner som gjorde att förra sommaren blev magisk. Har höga förväntningar inför sommaren som kommer och jag tror att den blir minst lika bra! Nedräkning nu tills tjejerna börjar komma hem ifrån där de pluggar och jobbar och jag längtar såå mycket tills alla är hemma igen.
 
 
 
 
 

15 snabba om mig.

- Jag är antingen glad eller jättearg, det finns som inget mellanläge.
- Jag är livrädd för spindlar.
- Jag älskar att träffa nytt folk.
- Jag skulle aldrig klara mig utan träning.
- Jag benar min skinka innan jag äter den, tål inte senorna som kan finnas i. Huvva.
- Jag älskar att baka och laga mat, att äta av det efteråt är ju inte heller sämst.
- Jag pluggar till förskollärare, och det finns inget annat jag hellre vill jobba med.
- Jag måste borsta av fötterna med händerna innan jag hoppar i säng.
- Jag kan inte se när folk borstar tänderna, och jag får spykänsla när någon pratar med mig medans de borstar.
- Jag älskar att sova.
- Jag älskar att köpa fina sängkläder och fint porslin. Självklart läggs mycket pengar på kläder också.
- Min familj vet nästan allt om mig, berättar allt för dem.
- Jag älskar att vara utomlands.
- Jul är min favorit högtid.
- Finns inget som får mig att smälta så mycket som barn och hundvalpar.
- Är väldigt ofta jätte oseriös.
-
 

See you again.

Idag har det varit en sån där helt vanlig tisdag, har inte något speciellt alls att berätta. Har tränat, ätit, pluggat, pussat på Viggo och myst med mami. Det är i stort sett så min dag har sett ut, very very spännande:-)

Imorgon ringer klockan halv 8, då är det dags för föreläsning och en redovisning av arbete. mucho funno. Så nu säger jag och min vidriga träningsvärk godnatt, som mest troligt kommer vara värre imorgon ":)". Har ont jävlat överallt. Hate it men kinda lööv it, natti!



Ny vecka.

Efter en skön löptur har jag nu gjort bort lite plugg, ska skriva klart det sista innan jag ska dö på soffan ett tag! Är helt slut efter helgen, skulle kunna sova i flera år känns det som...

Fina dagar.

Hade en jättemysig dag/kväll ute på holmen i Lördags. Åkte skoter, pimplade, spelade spel, grillade och drack alkohol. Ätit så sjuukt mycket godis och mat i helgen så jag känner mig 20 kg tyngre, men det har varit så värt det;-) Igår satt vi ute i solen ett tag och på kvällen myste jag med emelie:-)

Långfredag.

Har haft en jättefin dag! Började dagen med en gofrulle och mys med viggemannen och sen tog vi det mest lugnt hela dagen. Spelade spel, åt påsklunch, fick påskägg och jag var ut på en sjuukt skön springtur på en timma. Känslan efter är oslagbar:-) Sen har jag spenderat kvällen med efterlängtade tjejer, druckit drinkar och pratat ikapp om allt. Nu ska jag hoppa i säng, ska försöka komma upp rätt tidigt imorgon så jag inte kommer ut på holmen allt för sent:-) Hoppas eran helg varit lika bra än så länge!

Påskhelgen

Helgen ser ut att bli väldigt bra! Ikväll är det gomiddag och mys med familjen. Imorgon kör vi en påsklunch och grillning och på kvällen blir det lite drinkar med tjejerna:-) Och på Lördag åker jag ut på dennis stuga och hänger där med dom och dricker en cider eller fem! Tror det blir veldi lyckat:-) 
love


Onsdag.

Vilket väder, såhär får det mer än gärna fortsätta att vara! Har spenderat dagen med Emelie, Linda och Viggemannen:-) Nu ska jag och mi familia snart äta lite påskmiddag, sånt där gott småplock sen får vi se vad jag hittar på ikväll:-)