Onormalt trött.

Äntligen är måndagen avklarad, en middag på bishops och en kvällsprommis med mami bestod kvällen av. Blev uppe lite för länge vilket resulterade i att jag var död imorse och jag kämpar fortfarande med att hålla ögonen öppna. Får försöka göra en tidigare kväll idag:-) Det är kul att ha mami här i veckan, kvällarna blir mycket roligare!


Stadsfesten.

Hade utan tvekan roligaste dagen/kvällen på väldigt länge. Jätte trevlig förfest med bra folk och sen sjöng vi och dansade tills området stängde, bästa av allt var nog att jag inte var så farligt bakis när jag vaknade! Kul att jag också kan ha tur ibland. Sen igår fick jag mysa med min boy hela kvällen, det äger ju också. Nu är jag tillbaka i Kiruna för en ny arbetsvecka.

Myskväll.

Pussat på viggen, lunchat och gått på stan med amanda och sofia, tränat, ätit gomiddag på 1906 med la familia och varit och hälsat på hos min lilla farmor. Fin fredag, nu ska jag packa iordning för skellefteå imorgon. Stadsfesten och fest med favvoIda och hennes härliga crew står på schemat och jag är väldigt taggad!! Tror dagen blir veldi bra:-)

Regn och rusk.

Regnet har vräkt ner hela natten, och det fortsatte hela morgonen så det är gropar med vatten nästan överallt. Det är sommar mina vänner. Klickade iväg en klädbeställning, ångrade mig med klänningen eftersom jag känner mig själv och vet att jag inte är någon klänning människa. Så det blev lite plagg som man inte bara kan ha på sommaren, såna är braaa. Men nu blir det inte nå nya kläder på ett bra tag, det är iallafall planen.



Kanske lite nytt.

Funderar starkt på att klicka hem dessa godingar. Kan ju vara kul att ha något riktigt somrigt att ha på sig även om vädret inte riktigt verkar kunna leverera sol och värme. Men isåfall är jag ju redo när den kommer, annars får jag helt enkelt använda dem på Samos i höst:-) Men det är ju så himla svårt med storlekar när man ska beställa!



Next to me.

Tillbaka för jobb i Kiruna efter att ha jobbat hemma förra veckan och början av denna, så det blev bara några få dagar här uppe innan helg, magiskt. Vi får se om jag följer Carro och några tjejer ut och äter idag eller hur kvällen blir, annars gör jag en tidig kväll så jag förhoppningsvis är lite piggare i morgon:-) Var helt död i morse, eller har varit de varje vecka än så länge men man hoppas som alltid att man ska bli lite mer morgonpigg i alla fall.
 

Igår och idag.

Igår åt vi middag på 1906 tillsammans med Jesper och Emelie och sen gick vi på bio och såg SPY:-) nommig mat och bion var helt ok även om jag hade lite högre förväntningar! Sen idag så var ju vädret lika magiskt så vi gjorde gofrulle som vi åt på altan och sen så spelade vi kubb och krocket hela dagen tillsammans med mami:-) Sen grillade vi oxfilé till middag, så helt klart en av de bättre söndagarna på länge! Mitt träningspass idag som bestod av bodypump var det vidrigaste på länge, efter en helg med alkohol och massa onyttigt, men så värt det.

Midsommar.

Hade en så himla trevlig midsommardag/kväll med rickard och hans familj som sedan avslutades på fest hos Sofia på svartudden för min del:-) Hela dagen blev så lyckad!

23:25

Varit på massage, slutat tidigt, fiskat (mest suttit i en solstol) med mami, pussat på rickard, tränat och varit förbi Hanna en sväng. En väldigt bra torsdag, fint väder hade vi också innan solen gick i moln men vi fick en fin kväll iaf. Vatten är riktigt spegelblankt och det är så fint.Nu är jag galet trött så nattinatti:-)



Allt jag ville säga.

Slutade fyra, for och pussade på
min lillprins, åt god mat från thaistället i munskund, tränande styrkemix och sen blev det bio med Sofia och Hanna:-) vi såg insidious 3 och det var det vidrigaste jag sett på länge!! Bra onsdag  där jag hann med mycket:-)



Lite mys sådär bara.

Lyx att få hänga med favvotjejerna en helt vanlig tisdag.

Värdelös dag.

Värdelös dag. Mitt klädpaket har kommit men inte ens det kunde få mig på bra humör, rövmåndag.

Måndag.

Bästa helgen på länge, har haft så kul! I fredags var jag och rickard ute och åt med hans familia på o'learys och sen var vi hos hans syrra och drack lite drinkar osvosv:P veldi trevligt! i lördags var det hemvändarfest och det var roligaste festen på länge, var sjukt bakis igår så låg död i soffan med rickard hela dagen. Kämpade på med en pizza i 6 timmar, det är fan bra jobbat.

Kickoff.

Skulle egentligen äta middag och spela brännboll med Carro idag men jobbet bjöd upp på en liten impuls kickoff-fest så det satt fint med god mat, någon drink och trevliga peeps:-) Torsdag och hemgång imorn, löööv it!



Inte mycket som händer.

Har inte mycket intressant att skriva, livet här i Kiruna är inte mycket att skriva om helt enkelt! Onsdag imorgon och en dag närmare helg, nu är det nattinatti:-)



Bishops.



Måndag.

Måndag och tillbaka i Kiruna, men den här dagen blev mycket bättre när det blev bestämt att min boy kommer följa med oss till Samos i september, längtar redan!!


Lite mer redo för måndag nu.

Har haft en så mysig helg. Igår hade vi grillmiddag med Emelie och Jesper och det var kyl as always att vara med dom. Idag lagade Rickard american pancakes åt mig till frukost, galet vad han samlade pluspoäng där, han är bara bäst. Sen for jag och pussade på min andra favoritkille som jag alltid blir så glad av att träffa. Nu ska jag på styrkemix och ikväll är jag med Rickard:-)



Bra start på helgen.

Sjukt vad jag har längtat efter korpen när jag inte varit här sen i måndags, så nu startar vi denna fredag med ett pass bodypump!

Torsdag.

Eftersom pappa hade ett möte kl 13.00 så passade jag på att gå samma vända som igår, älskar att gå med hög musik i öronen. Det var dock inte så skönt att det blåste isvindar och började hagla, så min telefon stängdes av som den alltid gör när det är för kallt...



Våffelmiddag.

Idag bjöd Carro upp på våfflor till middag och sen tog vi en härlig prommis på cirkus en timma, mer såna här kvällar tack! det gör min vistelse här uppe mycket roligare:-)

En sån där dålig dag.

Åkt bil i flera timmar, åkt på böter av los polisos för att jag körde för fort så får betala 2000 kr och nu har jag just kommit in från en löptur som gick väldigt tungt..Enda positiva med den här dagen är den goda middagen vi åt, så nu ska jag hoppa i duschen och sen går jag och lägger mig och hoppas att morgondagen blir lite bättre.



1 Juni.

Klev upp klockan åtta och gick på korpen och körde ett pass, sen har jag varit hos farmor hela dagen och hjälpt henne måla balkongen. Får nästan ont i magen när jag tänker på hur sällan jag hälsar på henne, hon är ju så himla gullig. Vi pratade om hennes barndom, om olika vinsmaker och det varma vädret i Indien. Nu ska jag bli bättre på att hälsa på! Vi åker till Kiruna imorgon istället eftersom pappa hade så sjukt mycket i piteå idag så jag fick en lung start på veckan;-)