29 November.

Äntligen är helgen här, så himla skönt. Är så trött i slutet av veckan så fokuserar mest på att ta mig igenom dagarna;-) Fredag igår och då var jag jag och Victor hos Hanna och Lars med dem och Elin och Pontus:-) en lugn och mysig kväll där dom drack lite vinä men jag var nykter.

Idag får vi se om vi far och hälsar på pappa på stugan eller vad vi hittar på och sen ska jag och Virre på middag hos Linda och Dennis, jag tror det blir veldi trevligt:-) 
mina gömmor.

Det här med rubriker.

Skippade rasten idag och satt mig och skrev på en inlämning som jag nästan är helt klart med nu, känns bra i själen. Slutade fyra och for till Virre och lagade en ceasar som satt lika fint i magen som alltid, älsk he.

Nu ska jag köra ett tabatapass och sen åker jag hem till mami och hjälper henne att rensa lite saker, stört nära flytt nu.
Älskar att jag får spendera mina dagar med sötaste kidsen.

För här vill jag stanna.

Klev upp klockan 6, ville dö för ingen normal människa fungerar den tiden på dygnet. Har varit en barnfri dag på förskolan eftersom vi har sanerat pga löss, men jag har mest suttit och skrivit på ett arbete. Det har varit en ganska mysig dag, mycket prat och långa raster.

Nu har jag nyss varit på tabata med amanda och nu sitter jag och äter middag, enkelt och gott! Ska skriva lite mer på den där satans inlämningen sen ska jag göra en tidig kväll:-) 

Helgerna bara springer förbi.

Bra helg som alltid och som vanligt går den alldeles för fort. Har myst med victor, gått på stan med Amanda, Elin och Linnea och varit på inflyttningfest hos Elin. Tog det ganska lugnt där så mådde jättebra hela gårdagen, sånt äger! 

Ny vecka och snart är praktiken över, kommer kännas skönt att få mer tid över till skolan men kommer samtidigt sakna alla fina barn och personalen:-) känns iallafall bra att jag är säker på att det är det här jag vill.

Äntligen helg.

Tränade tabata igår med Sanna och Amanda och sen for jag till Victor och var där hela kvällen:-) Nu sitter jag och har en rätt så lång rast eftersom barnen sover fram till klockan ett, men det är rätt skönt att få andas lite.

Efter jag slutat hämtar jag upp Viggo och myser med honom ett tag eftersom mami ska vara barnvakt men hon slutar först klockan fyra. Hoppas han är på bra humör så han inte bara skriker. Sen äter jag och Virre middag hos mamma och ikväll blir det bio, dum och dummare 2. Älskar första så hoppas den här är lika bra;-)

Thinking out loud.

Då var onsdagen också avklarad och snart är helgen här, den är lika efterlängtad som alltid! Har spenderat stor del av dagen i vattenrummet med några barn, när vi var klara där hade jag behövt byta kläder, blött. Men kul har jag och snart är tredje veckan av praktiken slut, kommer sakna kidsen. 

Nu sitter jag och ska på ett tabatapass, trotsar min rygg som fortfarande gör jätteont. Lever på förhoppningen av att det är en sträckning och att det blir bättre när jag inte behöver lyfta och böja  mig ner lika mycket som jag gör nu under dagarna. För nu vill jag träna igen,  blir på så dåligt humör annars;-)



Losing sleep

Jag har haft en jättebra helg. Myst med Amanda och Sanna i fredags, var på middag hos Victors pappa i lördags och efteråt blev det lite fest men tog det ganska lugnt, söndagen pluggade jag lite och sen lagade vi middag och kröp ner i soffan för resten av kvällen:-) 

Idag är en rätt så tråkig tisdag, är trött och halvstressad för att vi har 73949 grejer ska göras och våran nästa kurs börjar snart och den verkar inte vara nå enklare. Fy för att plugga. Men ikväll ska jag iallafall hänga med Elin och kanske Hanna, längtar!:-) Och idag är en sån där dag då jag saknar alla tjejer och våra tjejkvällar extra mycket, förhoppningsvis kommer dom hem till jul!

Good as hell.

Idag fick jag sluta 12 istället för två och då for jag hem och skrev lite på ett arbete och sen sov jag mellan 2 och 5, så stört skönt! Hade kunnat sova mycket längre, känns som att min kropp är tom på energi. Sen så har jag varit med Virre ikväll och nu ligger vi (jag) och ser paradise:-) Skönt att börja halv 9 imorn och att det snart är helg:-)
Gårdagen.

I'm not the only one.

Kramats och lekt med barnen hela dagen, har åkt på en förkylning men det är väll sånt man får ta! Längesen jag tränade nu, men antingen så är det ryggen som har jag gjort också nu det här! Det går inte bra för mitt lag:-) Sen så är jag så trött när jag kommer hem.

Nu ska jag snart duscha och sen blir med middag med Hanna och Hanna på nodo, en lite bättre tisdag! Sen åker jag hem och sover i en renbäddad säng, underbart:-)

Söndag.

Igår var jag med Virre hela dagen. Vi tog sovmorgon innan det var dags för oss att fara på dop för Viggo. Det tog någon timma och efteråt for vi och handlade och lagade taco, det blir jag nästan aldrig less:-) Så gott! Sen såg vi film och tog det lugnt hela kvällen, precis som Söndagar ska vara.

Nu sover alla kidsen så just nu är det väldigt lugnt, det har varit en bra måndag än så länge:-)

Friday.

Igår var jag och Victor hemma hos mamma och pappa hela kvällen. Vi åt god middag och pratade på i flera timmar tillsammans med Linda och Dennis och även Moster och Morfar som är här:-) Det var jätte trevligt och sen kom vi hem kring 12.

Idag har jag ätit lunch med tjejerna och snart ska jag hoppa i duschen. Ikväll lagar jag, Elin, Amanda och Bea middag tillsammans och dricker en cider eller två:-) älsk mina tjejer.


Vi närmar oss helg.

Jag har varit en dålig bloggerska i veckan, sorry mah friends men jag är helt död när jag kommer hem från praktiken. Jag har dött i soffan nästan direkt då jag kommit hem. Igår var jag iallafall med min efterlängtade Hanna som det var ett tag sen jag träffade, så nu fick vi prata ikapp lite:-)

Idag har vi varit ute på en timmas
prommis med barnen, väldigt skönt i det här fina vädret:-) nu sover dom så nu blir det lugnt i cirkus två timmar innan det är dags för mys i famn och läsa sagor! Älsk hejn.



Dålig start på veckan.

Idag har varit en rätt dålig dag trots att jag har fått spendera den med fina barn och härlig personal. Mamman till pojken som dog i det tragiska som
hände lördagnatt har varit och jobbat mycket där jag är och praktiserar. Så det var mycket sorgsna miner och många kramar som
delades ut mellan oss vuxna. Fy så jävla hemskt, kan inte sätta ord på hur fruktansvärt tragiskt det här är. Nästan overkligt. Jag har aldrig jobbat tillsammans med henne, men man känner så mycket för de övriga och framförallt för mamman.

Sen på vägen hem fick jag sladd med bilen och krockade in i en stolpe. Ringde pappa i chock och han kom direkt, nu gick allting bra med mig men det är läskigt hur fort saker och ting kan hända. Så för tillfället är jag billös, den är sönder och fick några fina bucklor. Hoppas pappa kan laga den annars är det dags för mig att spendera lite cash. Wohoo så kul.




Close the door and leave your key.

Spenderade hela dagen med Emelie igår. Vi var först i Luleå, sen tog vi det lugnt hemma och åt taco innan vi avslutade kvällen med en bio. Det var den vidrigaste skräckfilm jag sett på länge, fy så hemsk. Sen for jag till Victor där jag somnade ganska fort:-)

Nu sitter jag med resten av familjen på
stugan, väntar på att äta lunch och sen får vi se vad jag hittar på. Det känns ändå inte så hemskt att det är Söndag.

En tripp till Luleå.

Igår hamnade jag på fest hos Jenny där vi var tjejerna i början och i sen blev det hur mycket folk som helst. Jag var nykter och det här var nog första gången på år och dagar som jag hade kul på en fest trots att jag var det, trevligt folk! Väcktes nyss av mitt alarm och sitter nu i min morgonrock och försöker vakna till, finns nog ingen morgon tröttare människa än jag. Sen åker jag till Luleå med Emelie för att strosa runt på stan där, längesen jag träffade henne!
 
När jag får snaps av mina kära vänner nu där de berättar hur dåligt då mår, då blir jag väldigt nöjd över mitt beslut att inte festa i helgen;-)