Love again.

Har mentalt tagit sommarlov nu, pluggade lite tenta idag men nu är jag less. Det får gå som det går, känner ändå att jag har rätt bra koll:-) Har hängt med tjejerna på nodo en stund ikväll, sen drog vi till södra där det var massa
folk:-) trevligt och jag älskar att sommaren nästan är här, synd bara att det blir kallt när solen försvinner. 

Nu ska jag snart hoppa i säng, har mycket som är ogjort innan vi far till Umeå imorgon. Är så taggad, hoppas verkligen det blir kul:-)



Lättnad.

 
Idag har jag skickat in alla de sista examinationsuppgifterna, hela tre stycken. Har även gjort bort min sista redovisningen för den här terminen. Världens klump har lossnat från magen, äntligen är jag i mål. Bara tentan kvar på måndag som förhoppningsvis går bra, annars får jag plugga järnet i augusti och klara den då istället:-) Orkar inte stressa upp mig, det går som det går. Men idag känns det i alla fall riktigt bra att se ett slut på det hela!
 
Ligger i soffan och ser suits, jag som inte ens gillar att se serier men jag har blivit fast! Den är ju så bra:-) Ska plugga lite nu och sen åker jag i väg på ett pass bodypyump, jävla hatkärlek till det alltså.
 

Morsdag.

Myste hos fina Hanna N igår, vi lagade galet god middag och sen tog vi det lugnt framför disneyfilmer. Barnfilmer är utan tvekan det bästa! Den här helgen har varit lugn och det är så himla skönt med såna ibland:-) Idag har jag skrivit klart sista redovisningen och varit hos farmor och firat henne på morsdag, har även grattat min finaste mamma med kramar och en present:-)

 

Morsdag.

Myste hos fina Hanna N igår, vi lagade galet god middag och sen tog vi det lugnt framför disneyfilmer. Barnfilmer är utan tvekan det bästa! Den här helgen har varit lugn och det är så himla skönt med såna ibland:-) Idag har jag skrivit klart sista redovisningen och varit hos farmor och firat henne på morsdag, har även grattat min finaste mamma med kramar och en present:-)
 
Älskar den här bilden på min fina mamma.
 

And if we only die once, I wanna die with you.

Har haft en veldi bra helg än så länge med mina fina tjejer. Igår spenderade jag hela dagen ute med Jenny, Matilda och Ida, vädret var ju helt stört bra! Såå tentaplugget sköt jag på..Sen på kvällen hängde jag med tjejerna på tages där stor del av Piteå höll till, helt sjukt vad alla vaknar till liv när det blir varmare:-) Cyklade hem vid 11 på kvällen och jag tog en omväg hem eftersom det var så härligt!
 
Idag har jag varit på brunch hos Mimmi, gott och trevligt och som vanligt blir det väldigt mycket över. Vi är inte så bra att beräkna maten.. Så min helg har bestått av att vara med mina girls och jag klagar verkligen inte:-) Ikväll lagar jag och Hanna niko middag tillsammans och kör på en myskväll!
 
 
 
 
 

Dagar som denna.

Jag har haft en sån där dag då allting har känts så himla bra och att livet är så fint som det bara kan bli! Ja ojoj så djupt och fånga dagen aktigt men har verkligen varit på bra humör:-) Men piteå har ju bjudit upp på sommarväder, jag har fått äta lunch på nodos uteterass med min fina vän och jag har fått lite nya plagg i min garderob:-)

Har kört igenom ett intervallpass på strömlida men inte ens det var speciellt jobbigt eftersom solen lyste och man kunde träna i bara linne:-) har även pluggat hela kvällen och det suger, men jag är nästan i mål nu med den examinationen också! Bara tentaplugg kvar nu, nästan. Nu gasar vi in i mål! Men ja, den här dagen har varit veldi bra:-)



Carry you home.

Unnande mig en sovmorgon idag, det var skönt och riktigt välbehövligt. Pluggade sen på förmiddagen och blev klart med ett arbete, bara referenslistan klart så det känns riktigt skönt:-) Gjorde mig också en god sallad och satt mig ute i solen ett tag, meen solen drog sig undan ganska snabbt så det blev inte många minuter utomhus:-)

Men mina dagar är faktiskt inte intressantare än så just nu. Är begravd i allt plugg, men snart får jag förhoppningsvis ett liv igen.

Se på mig nu.

Det var väldigt tungt att kliva upp idag, jag ville precis som tjejerna bara somna om. Men vi tog oss upp, dem åkte på skolan och jag for hem, pluggade lite och gjorde god frulle som jag tyckte att jag var värd:-) sen sov jag en kort stund innan det var dags för ett pass styrkemix med Åse, var så seg i hela kroppen men jag kämpade mig igenom det och efteråt blir man så glad:-) Men i helgen blir det vila för kroppen så den får återhämta sig:-)

Nu ska jag börja åka hem från Carin, vi har suttit och skrivit sen klockan 1 och just nu vill jag bara kräkas på allt som har med skola att göra. Är så less..dagen har känts lång då jag jag hunnit göra så mycket:-) 
magisk frulle/lunch.


En helt vanlig måndag.

Har kämpat med den här examinationsuppgiften hela dagen, unnande mig en timma ute i solen med färska jordgubbar eftersom vädret var så himla bra. Nu är jag äntligen klar med skrivandet för idag, äntligen är jag i mål med den uppgiften:-)
 
Nu har jag gett tjejerna kvällsfika och snart är det läggdags för dem, då ska jag mysa ner mig i soffan med den här gossiga vovven:-) Imorgon kommer dagen se likadan ut, full av plugg! Meen då får jag skriva tillsammans med Carin så det gör det hela lite enklare!
 
 

Bättre än andra söndagar.

Igår var en mysig dag. Hoppade studsmatta, spelade fotboll, drack saft i det fina vädret och såg på sjukligt dåliga barnfilmer. Meen gillar dem det så är det bara att låtsas. Tog ungefär en timmas promenad med den lurviga varelsen där uppe på bilden och sen resten av kvällen andades jag ut:-) Det tar på krafterna att vara ensamstående tvåbarnsmamma faktiskt! I natt har jag inte sovit mycket för jag har varit rädd att försova mig så tjejerna kommer försent till skolan..
 
Men efter att jag väckt dem och fått i dem frukost så vinkade jag hejdå, och nu sitter jag hemma och ska plugga hela dagen lång! Oj så himla roligt:-) Men måste försöka skriva bort lite arbeten nu. Hejjahejja.
 
 
 
 
 
 
 

Something I need.

Hade en jätte bra kväll igår med fina vänner, alkohol och presenter. Är så nöjd över allt det fina jag fick och jag är så glad att så många kunde komma:-)

Idag blev det att luncha med Emelie, fick superfina presenter av henne också sen var det bara att sätta igång med städningen..helt klart nackdelen med att ha fest. Fy, men så värt det:-) Tack alla för en bra kväll! 


All the way.

Har haft en bra dag på stan med fina Hanna niko. Vi lunchade och jag kom hem med nya träningskläder som jag köpte för presentkortet jag fick när jag fyllde år, älskar nytt! Bokade även massage som jag också fick i present, så nu har jag någonting att se fram emot när kursen är avslutad:-) Har haft en sån där bra feeling hela dagen, bara vara allmänt lycklig:-) sånt äger. Vädret har ju varit magiskt, bara det blir man glad av:-) Jag skulle egentligen vara hemma ikväll och fixa lite för imorn men for till Jenny och hängde med hon och Emelie istället, efterlängtade tjejer! 




Roligt med nytt.

Igår invigde jag mina nya träningstights och det är verkligen så mycket roligare att träna i snygga träningskläder. Körde ett hårt styrkemix pass men jag kände fortfarande av benen från backintervallerna i Måndags. Möra i sinne. Men det gick ganska bra ändå:-) Idag har jag gjort bort och fixat lite saker inför Lördag, har även gjort mitt första besök på systemet. Jag trodde inte jag skulle vara nervös men det var jag! Jag köpte mycket så jag var rädd att dom skulle tro att jag langade...haha åh så silly. Sen har jag spenderat hela dagen hos Carin, och här sitter jag fortfarande och skriver på en examination. Är så less, men snart stänger jag ner för idag:-)
 
Idag står jag för maten då mamma jobbar till fem, ska laga min goda kycklingpasta med västerbottenost<3<3 en av mina favorit maträtter, den är magisk.
 

Wouldn't you say you were lonely.

 
Äntligen var det min tur att fylla 20 år igår. Hade verkligen en bra dag. Fick spendera hela dagen med söta barn, sånt blir jag verkligen glad av. Känner verkligen att jag har valt rätt utbildning. Sen blev jag firad med gomiddag och lyckligtvis ingen sångjävel. Vem kom ens på att folk ska sjunga när man fyller år? Blev supernöjd med alla presenter och nu känns livet bara sådär galet bra att jag äntligen har fyllt! Blev många kramar med mamma igår, tror hon tyckte det var lite jobbigt att jag blir så gammal;-)
Idag hade jag min andra fältstudiedag och det kändes lika bra idag. Blev nästan tårögd när en liten kille hade ritat en teckning som han räckte fram till mig samtidigt som han sa "du, jag tycker om dig. Du är världens bästa fröken". Alltså dör ju. Nog fick han sig en rejäl kram. Man får igen så mycket av att jobba med barn. Nu har jag precis skickat in två reflektioner som känns galet skönt att få iväg, nu ska jag skriva klart ett arbete sen är jag nöjd för idag!
 

Nära nu.

I morse vaknade jag upp av att den här söta lillkorven kröp in under min arm och la sig tätt intill mig och bara myste, han kan verkligen vara go ibland! Idag har jag och Carin pluggat hela dagen och lyckats skicka in det där vidriga arbetet! Sen for jag iväg på intervallträning på strömlida som Åse höll i. Det var så stört jävla jobbigt men samtidigt så himla kul, och känslan efter är oslagbar:-)
Nu ska jag snart hoppa i säng, ser fram emot morgondagen då jag äntligen får fylla 20 år:-) Kommer förhoppningsvis bli en bra dag. Får spendera dagen med söta kids och sen blir jag firad med presenter och gomiddag! Inte ofta jag längtar till en Tisdag så mycket som jag gör nu;-) Nu är det natti, kommer kännas tomt utan bobby.

Gnight.

Idag har jag lunchat med Hanna och gett henne hennes present från mig:-) God lunch och vi fick prata ikapp lite, sånt äger. Sen har jag spenderat hela eftermiddagen ute med resten av familjen, medan de röjde i våra olika förråd så bytte däck på bilen och tvättade och städade den invändigt också:-) Helt stört hur många timmar jag la ner på pärlan idag, så mycket kärlek var det längesen hon fick!
 
Nu ska jag snart hoppa i säng, imorgon bitti ska jag förbi förskolan där jag ska vara tisdag-onsdag och fråga vilka tider jag ska vara där sen ska jag och Carin skriva klart ett arbete resten av dagen. Jag har så stört mycket i skolan fram till 4 Juni nu att jag bara vill lägga mig och dö. Förstår inte hur jag ska hinna med allting, så nu under veckorna kommer jag verkligen inte ha något liv.. Meeen snart sommar och lite sommarlov!
 

Bra lördag.

Idag var jag i Luleå med Emelie och jag kom hem med flera påsar, är så nöjd över allting:-) Sen såg jag Mama mia med mamma på tv, det kan ju vara en av de härligaste filmerna som finns! Blir så glad av den. 
 
Sen blev det tacopaj till middag och nu ligger jag och ser eurovision hos Hanna niko:-) Jag kör på en välbehövlig rehabhelg;-) kroppen är inte riktig återhämtad efter en helg i kåbban och en inne vecka, nu när man snart är 20 så tål ju inte kroppen lika mycket...

Friday.

Äntligen är inne veckan över och jag blev godkänd på alla examinationer, känns riktigt bra! Den här gången har allting varit så intensivt och jag är mer död än vad jag brukar vara.
 
Pappa fixade i alla fall hem plankstek från golden och det var ett bra sätt att fira in helgen på:-) Ikväll myser jag hos Sofia med några tjejer, jag ska inte göra många knop den här helgen. Ska bara vila mig och ladda upp inför nästa helg då vi ska fira mig 20 år här i livet;-) Ha en bra fredagkväll!
 
 
 

Innevecka.

Är helt slut, natten till Onsdag sov jag ingenting och inatt sov jag ungefär tre timmar.. kroppen kliar så extremt mycket och det går inte att slappna av och sova. Imorgon ska jag få fara upp på sjukhuset och ta mer prover så vi får se vad det är för fel eftersom leverproverna konstigt nog ser bra ut.. men någonting är det:-) 

Sitter just nu på lektion och går igenom hur man gör observationer eftersom vi går ut i förskolorna nästa vecka och då ska vi göra några observationer:-) Känns jätte roligt att äntligen få arbeta med barn, även om det bara är för två dagar:-)
Standard lunch här på ltu.


En sån där bra helg.

Nu är jag hemma efter en grym helg i kåbban, har haft det så himla bra! Jag har sovit alldeles för lite och druckit för mycket alkohol och rösten är helt borta nu så igår när jag kom hem däckade jag på soffan direkt och sov i två timmar, välbehövligt:-) 

Nu är jag och ska träna ett tabatapass, ska bli skönt att få röra på sig igen:-) Imorgon bär det av till Luleå för en innevecka, känns lite mört men det brukar gå bra! 


Valborg.

Tog inte en endaste bild igår, trist. Brukar alltid ta bilder, meen jag hade i alla fall en jätte trevlig kväll! Vi började först fyra tjejer hemma hos Jessica med grillmiddag och drinkar, vi satt och pratade i flera timmar innan vi for till Patrik Sjöberg:-) Träffade bara trevliga människor och min efterlängtade Hanna V, en väldigt bra kväll!
 
Nu packar jag för fullt eftersom det bär av till Kåbban imorgon och vi blir där till på Söndag. Kommer bli kuuul, hoppas vädret inte blir allt för dåligt och kallt:-) Vill dö av tanken och Jim och Elin hämtar upp mig klockan 8, jag är verkligen ingen morgonmänniska. Får försöka styra humöret så jag ej blir otrevlig, men det skall nog gå finemang!
Jag och min babe sist vi var i kåbban!