Sweet nothing

Har inte sovit på hela helgen, jag känner verkligen att jag håller på att bli galen. Ligger bara och gråter hela nätterna som ett litet barn för att jag är så övertrött. Men igår var vi iallafall på boda borg och på kvällen grillade vi och myste hos Matilda:-) Tjejerna vann kampen på boda borg! Woop woop. Sen imorse blev det lasarettet igen eftersom jag inte svarar på medicinen och sömntabletterna funkar inte, så nu fick jag ny och starkare:-) Förhoppningsvis får jag börja sova nu, men jag är less att vara positiv nu för det går ändå dåligt.
 
Lagade gofrukost till Anton imorse eftersom han är så himla snäll mot mig nu,han ligger vaken med mig på nätterna och skjutsar mig till sjukhuset fram och tillbaka ♥. Nu ska vi snart på middag hos Per och sen ska jag ringa till min mentor eftersom jag inte vet hur det blir med skolan i veckan...Lång text, sorry

Bio

Idag var en obehaglig morgon, mådde väldigt illa och sen så spydde jag. Tog mig på något vänster iväg till skolan, kommer inte ihåg att jag körde dit. Tog mig in på lektionen men for lika snabbt hem eftersom både jag och läraren såg att jag inte skulle klara av det. Det blev snabbt in på akuten idag, det visade sig att jag nästan hade tagit en överdos eftersom min lever inte orkade ta hand om sömnmedicinen jag har fått. Väldigt läskigt allt ihop, jag kommer inte ihåg någonting nästan. Nu har vi ätit gomiddag hos Per även fast min matlust inte var på topp och nu inväntar jag min fina Jessica:-) Det blir bio och mys för oss ikväll, hoppas ni också får det bra!

Ingen fantasi

Var barnvakt igår åt dessa sötisar, tjänade cash genom att se Madicken och dricka saft. Idag blev det ingen skola för mig, energin fanns inte där och klådan har blivit värre. Jag vill att de ska komma på vad det är för fel, man känner hela tiden den där oron över att det ska vara något allvarligt.Idag bjöd Anton upp på middag, han är duktig han! Gott var det. Nu ska jag försöka bli bättre på att blogga, men har inte haft någonting speciellt att skriva senaste dagarna:-)

Burning bridges

Blev utskriven nu i eftermiddags, har mest legat och degat sen dess. Är ganska jätte trött. Men jag tänkte fara på skolan imorgon iallafall för det är så himla tråkigt att bara gå hemma, sen när vi har kort skoldag också:-) Nu har jag nyss gjort en hemmagjord nyttig glass/yoghurt av matlagningsyoghurt och bär som jag nu ska frysa in så det blir som glass:-) Det smakade bra iallafall! Tror det blir nice. Nu ska jag se tv och ta det så lugnt som möjligt, pöss

Mitt från ingenstans

När man har varit hos läkaren flera gånger men man blir hela tiden hemskickad efter att de har sagt "du har välditg torr hud, smörj in dig och försök sova" till att bli inlagd på lasarettet och det görs massa prover. Det gör att man blir ganska rädd eftersom det hela hände ganska akut. Från noll till hundra. Så nu är det att göra sig lite hemma på sjukan, älskar min fina pojkvän för att han tar ledigt och är med mig. Även antons mamma och min mamma har varit halva dagen var med mig idag. Världens bästa. Hoppas ni har det bättre än mig kära vänner, puss!

Vad jag bryr mig om nu

Underbara sömn, äntligen kom du inatt. Jag känner redan hur mycket piggare jag är. Just nu hade jag tänk äta nå frukost och sen fara hem till mig kanske. Har inga riktiga planer idag förutom att jag ska börja skriva mitt svenskatal och sen ikväll har jag fotbollsträning, min fot är äntligen bra!! lycka.

Nu ska jag försöka komma tillbaka

Fyra dagar utan sömn och jag känner mig inte som en människa längre. Jag bara gråter som ett litet barn om nätterna eftersom kroppen kliar så mycket. Men idag kom Antons mamma och hämtade mig också for vi på akuten och den här gången tog läkarna tag i det! De har förut sagt att jag bara har torr hud men eftersom mina ögonvitor har blivit lite gula och jag har andra symptom, så de tror att det är en inflammation i levern. Så nu har jag fått lite medicin så jag ska få sova. Annars då, helgen har varit bra även fast jag har varit väldigt väldigt trött. I fredags åt jag, jocke, anton och matilda på allstar och i går var vi hos tobbe på grillmiddag:-) Längtar tills ikväll när jag ska få sova, kommer känna mig lite badass som ska ta sömntabletter.

Fredag

Är ungefär såhääääär less mitt liv nu, oj vad jag ska börja uppskatta sömnen när jag får börja sova igen. Tredje natten jag ligger vaken och river sönder kroppen för att det kliar så mycket, vi var in på akuten igår för att få nå tabletter som skulle hjälpa mig att sova men det hjälpte inte alls. Klockan 2 ska jag till vårdcentralen för att se om de kan hjälpa mig, hoppas verkligen det. Annars då, vi ska äta middag på allstar med Jocke och Matilda ikväll:-) Nommigt. 
min fina!

Less och trött

Nepp, ingen sömn inatt heller. Det blev ingen skola heller eftersom jag går runt här hemma som ett levande lik. Det är så frustrerande att inte kunna sova, hatar det. Får se om jag måste åka in på vårdcentralen. Annars så ligger jag och ser på Real housewives of New York, så jävla patetiska kvinnor. Sluta bara.  Slänger in en bild på min nommiga glass, jag är värd det faktiskt.

Grattis lilla mamma

Är väldigt trött, sov max 30 minuter inatt. När Antons alarm ringde vid 6 var jag lika vaken som jag hade varit hela natten.. Min hud var så där cp som den är ibland så hela kroppen kliade och det är plågsamt! Nu ikväll har vi ätit middag på 1906 eftersom mamma fyller år:-) och nu har vi gett henne presenter och ätit gotårta, nomme! Torsdag imorgon, värsta dagen på hela veckan.

Just hold me

Var på Cajsas föreläsning idag, åh vad fin. Dock grät jag inte lika mycket idag som första gången jag såg den, men den var lika bra för det. Det var så himla fint när hela salen ställde sig upp och applåderade åt henne. Efter skolan gick jag och Linda på stan och köpte presenter till mamma eftersom hon fyller år imorgon:-) Nu väckte jag nyss den sovande korven på bilden som skulle hoppa i duschen, sen ska vi hem till Mamma och Pappa och se hockey:-) 
 

Vi kan inte blunda för det här för det är sanningen vi hör.

Har ett sånt där lyckorus i kroppen, känner mig nöjd över mah life och jag har så mycket roligt att se fram emot. Skickade in 2 arbeten idag så nu känns det som att vi bara att vi har nationella kvar. (jaa mina classmates jag vet att vi har några saker kvar men det känns som det) jag känner mig iallfall lugn i skolan och det är skönt:-) Nu ska jag skala lite potatis åt mami och sen chilla på soffan. Hörs

Träningsläger

Hemma igen efter ett riktigt roligt träningsläger, även fast jag inte kunde vara med och träna. Men det kändes som en fotbollscup när man var mindre, sitta och prata om allt och inget och sen gå och sova på luftmadrasses. Måste säga att jag verkligen trivs i det här laget!:-) Nu har jag skrivit klart mitt religionsarbete och jag känner mig nöjd med det, så ska ta och maila in det:-) Sen ska jag hem och träna, kanske springer hem sen om foten tillåter det:-) Snodde två bilder av malin där jag agerade fotograf, ville inte vara med på bilderna och förstöra matchningen i mjukis och en knallröd jacka:-) heheee

Thanks mami

Blev en bra dag på stan med mamma, fick mig ett par nya joggingskor och en ny skjorta. Skorna är rosa även fast de ser lite röda ut. Dom är jävligt skönta, soft. Har sett fotboll ikväll med Anton, Matilda och Jocke och mitt team vann. Woop. Skulle egentligen vara hos Jullan och skåla ikväll, men eftersom jag ska upp vid 7 imorgon så känns det inte så optimalt. Men nu mina damer och herrar ska jag lägga mig. Återkommer här på söndag när vi har kommit hem. Helgen kommer bestå av enbart fotboll (enbart titta på för mig) men kul att vara med laget. Sen ska vi självklart se hockeyn också.

Då tar vi helg

Var död imorse, var iallamående och ögonen gick knappt och öppna. Men nu är dessa två (tråkiga) lektioner avklarade. Historian är dock intressant för en gångs skull, kanske för att vi pratar och ser filmer om förintelsen. Fy vad hemskt det är. Men iallfall, galet skönt att sluta nu istället för 20 i 4:-) Nu ska jag och mamma in till stan och äta lunch, vi ska även se om vi hittar några nya springskor till mig. Men först hade jag tänkt lägga på lite smink och byta kläder så mamma inte behöver skämmas över att vara med moi på stan. Heh.

Lite vardagslyx

Bjöd Anton på middag idag som den otroligt makalösa gudomliga fantastiska flickvän jag är, heh. Sen köpte vi mjukglass på ICA, men den fick fan han pröjsa för. Nu sitter jag och ser lite tv och har en mycket bättre känsla i magen än igår. Ett stort psykologiprov är nu bortgjort som gick jätte bra och imorgon slutar jag 11 eftersom jag som sagt skrev provet idag istället:-) Också helg imorgon, woop!

Hello goodbye

Imorgon ska jag på skolan, då får foten säga vad den vill:-) Har just skickat in 2 arbeten så det känns bra. Sitter just nu och smider lite planer med jessan som ser ut att bli bra!  Har annars en sån där obehaglig klump i magen som inte känns nå bra, vet inte varför den är där men ibland är den bara där för att vara jobbig. Fuck it. Ska bita ihop och inte börja analysera varför den är där, då försvinner den nog!

One grain of sand

Var på akuten hela kvällen igår, foten pallade 25 minuter på fotbollsträningen och efter det satt jag på gräset och ville skrika. Det tog så jävla ont. Så det blev akuten. De trodde det var något litet ben, så det lät som att det antingen skulle lindas eller i värsta fall gipsas. Men tur som jag hade slapp jag gipset. Nu är det vila från fotbollen, även fast det känns jävligt surt. Får träna på annat sätt, så foten pallar.

Lite badass och snor av Amanda

Lovar du att vara ärlig? säger it
Du heter: Josefine Helena Pettersson
En låt som du lyssnar på när du är ledsen? Då brukar jag lyssna på mina favoritlåtar "Just give me a reason" "Håll om mig" "One grain of sand" kan hålla på hur länge som helst, älskar låtar med fin text. Sån där text som kan få en glad om man är på rätt humör, men som man samtidigt kan bli så jävla ledsna av.
Beroende av:  Sömn, vänner, familj, träning, egentid
Vad behöver du mest just nu: En go jävla frukost

Vad gör du för att imponera på någon? Haha ingen aning, inte så att jag får för mig "ah jag ska jonglera med den här bollen då kommer han tycka jag är awesome"
Är du allergisk mot någonting?: Gluten, ska vara mot katter också men det bryr jag mig inte om eftersom de är så jävla läskiga.
Nästa mål i ditt liv: Kör lite carpe diem, fångar dagen som den kommer. Nä inte alls, men har inga planerade mål. Komma in på vad jag vill och plugga klart
Hur svarar du i telefon? Olika, oftast "Holaa" eller "Hallå"
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Jaa men jag hör av mg sen då Hejdå, jaa Hejdå, ja jag ska Hejdå" Vissa fattar inte vad Hejdå betyder.

 

Antal timmar sömn inatt: 10 tyyyp
När mår du bra: När jag får vara med dom jag tycker om, när jag får baka, när jag har tränat stenhårt, när jag får tillbaka ett arbete med bra betyg, när jag är ledig, när jag gör ingenting och inte behöver göra någonting.
Är du smart: Jag är mer åt det smarta hållet än det tröga
Vad saknar du: När man var liten och när man fick följa på ICA och köpa godis för 25 kronor för att sedan ha filmmys med familjen, det var lycka. Även fjortistiden lite, hur sjukt det än låter. Men att man fortfarande var liten men samtidigt fick man börja göra saker. Att de killar man smsade var de största problemen. Hur ska jag göra? Alltså han svarar inte? Nämen inte vill jag vara med han? åh så jävla kul
Är du blyg? Det beror på vem jag är med, oftast är jag inte blyg.


Sysslar du med någon idrott: Yes fotboll
Vad gör du i morgon: Ska kanske på skolan om min fot gör mindre ont, annars ska jag plugga
Vad är det värsta du vet? Jobbiga tjejer, lögner, skitsnack, när man får en seg köttbit i munnen också vågar man inte spotta ut den. osvosv.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? No idea. 

Vad längtar du till? Tills min fot är bra, till alanya, till studenten
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har väldigt bra vänner, sen har man ju självklart dom man är närmare och öppnar sig mycket mer för.
En speciell dag du minns: Nu blev det blankt.
Har du strumpor på dig nu: Inte det
Vad ska du göra ikväll: Ska hem till mami och papi

Är det okej att gråta: Ja absolut!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Jag köper kläder för att dom är snygga, jag skiter ifall de är märkeskläder eller inte
Vad gör du när går du upp ur sängen en helgmorgon: Sover uuuut, äter go frukost, stressar inte
Är du bra på att laga mat: Yes I am
Vilken är din favoritglass: Åh glass<3 gillar allt, men typ polka, krossad choklad

Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn, morötter och dipp, godis. 
Något du har lätt för: säkert mycket, men inget jag kommr på nu
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Inget av det, fast mer kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Gröna, eller lite blå/gröna
Vad gör du på helgerna: Hänger med vänner, med killen, festar, tränar, chillar, njuter
Vad får dig att le? När folk försöker vara smarta/roliga eller nå också misslyckas de totalt, haha kuul. När man får komplimanger, när folk lyckas vara roliga, mycket får mig att le

Black and white

Fyfan vad jag var trött imorse, skulle ge vad som helst för att ha lov en vecka tlll. Skulle sälja min kropp, nä ba skoja. Men jag pallrade mig upp och drog till skolan, dagen var lika ovärd som alla andra Måndagar. Varför klagar jag ens på att vi har korta skoldagar? störd. Nu ska jag skriva klart nå arbeten så jag får det ur världen och sen ska jag städa lite. Städfreak som jag är. Alltså 48 dagar kvar till Alanya på tal om någonting helt annat, så jävla sjuukt! Skulle ju kunna skriva "så underbart att komma hem brun till studenten" synd bara att jag endast blir röd som en jävla kräfta och inte brun alls tycker jag, så jag skippar den raden va. Så. jävla. underbart. med. studenten. 

Forever young

Mina ben är döda, oj vad jag tog i på spinningen. Sen lite extra kondition efter det, nu kan jag njuta. Synd bara att foten dunkar efter för mycket belastning, vill kunna spela fotboll i veckan. Hoppas hoppas. Annars ska jag knapra ipren och linda foten utav bara fan. Ligger just nu och ser partaj och väntar på att min babe ska duscha klart, sen ska vi mysa. Soft eller nå, skola imorgon. Helvetäää vad jag längtar:-)

Då var det slut på det roliga

Har sett fotboll idag med Anton, eftersom det inte var så kallt var det ganska skönt! Men nu sitter jag hemma på Degan och ska skriva mitt religionsarbete och förhoppningsvis komma långt på det. Tur mamma är en liten religionnörd, för det är verkligen inte jag. Så ska ta mycket hjälp i från henne så det ska nog gå bra:-) Imorgon rullar skolan igång igen och än en gång är jag förvånad över hur sjukt fort loven går. Det suger. Fuck. Bajs. Osvosv.

Ett måste en lördag

Låg i sängen till ett imorse och bara myste på, måste ta vara på sista lovdagarna. Sen klev vi upp och gjorde våfflor, alltid lika gott. Sen städade jag lite i läggan och efteråt gick jag ner på stan, ett fint tidsfördriv. Nu sitter jag hemma hos mami och papi, funderar på att gå ut och tvätta bilen lite.. Om det är värt eftersom den garanterat kommer bli skitig direkt men. Sen hejjar vi fram Luleå och ikväll tar vi oss nog en cider eller två:-)

Heaven can wait we're only watching the skies

Haft en bra dag i Luleå med min bästa! Kom hem med fyra påsar, finns inget bättre än att spendera pengar på kläder;-) Anton köpte även tavlor till tvrummet så nu kommer det kanske inte se lika tomt ut:-) Nu håller jag på att göra gomiddag och sen ikväll ska vi bara mysa, längesen jag var med honom en hel kväll. Har varit med mina girls hela lovet, ha en bra kväll finisar!

Drop the world

Har nyss varit hos tandläkaren, fan vad jag hatar det stället. Men det gick fintfint. Nu inväntar jag min kille som ska komma hem från jobbet och sen drar vi till Luleå och shoppar! Jag kommer väll mest stå för shoppandet men han får följa med så det hela blir lite roligare:-) Fyller ut detta roliga inlägg med en bild på mina kläder, vem vill inte se dom liksom? Nä tänkte väll det.
 

Vi myser mest om dagarna

Grillade med några fina tjejer idag på stugan, satt vid elden och pratade hur länge som helst. Ni e fina! Sen for jag till Elin och skrev på rapporten till Projektarbetet, börjar se ett litet slut nu iaf:-) Nu ska jag snart och träna med Anton och Jocke, hoppas dom inte köttar allt för mycket.. Sen drar jag nog hem och cyklar, ska slå mitt rekord tänkte jag:PxD nä men har en sån där dag då jag känner att jag har mycket ork, då ska man passa på!
 
 

Hello

Sov lite längre idag, det var sköönt! La mig på soffan och gick igenom alla kanaler, det är det fina med att bo själv och att pojkvännen jobbar. Man får vara ensam och göra precis vad man vill. Woopwoop. Nu ska jag in på kommunhuset eftersom min faster har fixat lite med jobb, fint att ha kontakter. Hoppas det går vägen:-) Ha en bra dag, pöss!

Tisdag

Fikade idag med mina fina tjejer, men nu är jag så less allt onyttigt så ska vara utan det ett tag framöver. Ikväll ska jag se hockey och träna stenhårt, ska vara död efter.

Bakdag

Igår hade jag en myskväll med hanna, vi bastade och tog det lugnt i soffan. Soft. Idag har jag bakat hela dagen, är inte riktigt klar än men måste ta en paus eftersom vi tydligen hade fotbollsträning. Kul men jobbigt, speciellt när man inte var förberedd på det;-) Så det känns som att det inte var så bra planerat att äta så mycket mat hos Antons pappa, men det var så gottttt. Faktiskt. Men nu måste jag byta om, hojres!